Sayfa 699/1002 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Bu yasaya göre, ekşi sözlükte bundan sonra aile hekimlerinin yazar olarak görüş beyan etmesi de aynı suç kapsamına girer.

Orada da anonim olarak yazılıyor ama olur da gardı düşürüp birisine söylerse nick'i sıkıntı başlar.

Memurluk zor iş.

Yok 1986 veya 87 sivas imranlı,avni coş yurtdışından gelmişti,ilk görev yeri diyorlardı,ordumuymuş ilk görev yeri .

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok 1986 veya 87 sivas imranlı,avni coş yurtdışından gelmişti,ilk görev yeri diyorlardı,ordumuymuş ilk görev yeri .
    Aynen. İlk Ordu da kaymakam olmuş sonra 87 de Sivas İmranlı kaymakamı. Üstün başarı vs... almış öncesinde. Wikipedia bilgisi

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu yasaya göre, ekşi sözlükte bundan sonra aile hekimlerinin yazar olarak görüş beyan etmesi de aynı suç kapsamına girer.

Orada da anonim olarak yazılıyor ama olur da gardı düşürüp birisine söylerse nick'i sıkıntı başlar.

Memurluk zor iş.
    Aslında orası da karışık sn patrick,aile hekimlerinin statüsü çoğu için farklı.Bunlar memurken özlük haklarından vazgeçmeden sağlık bakanlığı ile özel sözleşme yaptılar.Bu sözleşmeler iptal olsa veya aile hekimliğinden istifa etseler benim anladığım memuriyete geri dönüyorlar bakanlık onlara yer göstermek zorunda kalır ama asm ler dışında bu kadar pratisyeni nereye kaydırırlar orası da karışık

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Aynen. İlk Ordu da kaymakam olmuş sonra 87 de Sivas İmranlı kaymakamı. Üstün başarı vs... almış öncesinde. Wikipedia bilgisi
    Yok o zamandan çok parlak bir adam diye gelmiş ilçeye,vali olacağı zaten kesindi.Aslında ne bileyim o kadar hızlı yükselmesi falan,neyse karışık işler.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok o zamandan çok parlak bir adam diye gelmiş ilçeye,vali olacağı zaten kesindi.Aslında ne bileyim o kadar hızlı yükselmesi falan,neyse karışık işler.
    Bir Sezgin Baran Korkmaz olamamış ama 😂😂 Sıfır İngilizce ile gidip , Mormonlar dan 500m usd getirmiş ülkeye

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında orası da karışık sn patrick,aile hekimlerinin statüsü çoğu için farklı.Bunlar memurken özlük haklarından vazgeçmeden sağlık bakanlığı ile özel sözleşme yaptılar.Bu sözleşmeler iptal olsa veya aile hekimliğinden istifa etseler benim anladığım memuriyete geri dönüyorlar bakanlık onlara yer göstermek zorunda kalır ama asm ler dışında bu kadar pratisyeni nereye kaydırırlar orası da karışık
    Benim de orada kafam karıştı sonradan.

İlk başta tepki gösterdim de sonra dedim ki kendi kendime zaten bütün memurlar ile alakalı böyle bir yasa vardı sanki. Özellikle asker ve polisin medyada görüş bildirmelerinin yasak olduğunu hatırlıyorum.

Aile hekimleri ile ilgili durumu da şimdi siz belirttiniz. Onların da memuriyetleri ne şekildi nasıldı tam hatırlayamadım. Sözleşmeli falan ise evet o zaman karışıyor olay.

Öyle sanıyorum ki anonim olarak yazıp çizmek bunun dışında kalıyor çünkü resmi beyan gibi değil forumda/ekşide vs yazılanlar.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Bir Sezgin Baran Korkmaz olamamış ama ���� Sıfır İngilizce ile gidip , Mormonlar dan 500m usd getirmiş ülkeye
    Sn wasaban böyle adamların arkasında hep bir grup olur,bunlar proje adamlardır,avni coş da bence öyle biriydi.Yoksa o kadar genç yaşta o kadar hızlı yükselme falan kolay işler değil.

Sayfa 699/1002 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •