Sayfa 622/1004 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    enflasyonla faiz kafa kafaya geldi. faiz artırımı artık kaçınılmaz. artırmazsa daha da kötü olur bankalar açısından.

sene sonu %23-25 arası faiz görürsek şaşırmam.
    Peki hocam ya MB. Şahip faiz artırmasa ne gibi sonuçları olur? dolar reis vs?

2.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Çavuşoğlu diyor ki biz Almanya, Fransa ve Yunanistan'a talep ettik onlar bize daha sonra bölgemizdeki yangın ve sel faaliyetlerinde kullanacağız gönderemeyiz dediler diyor. Ne tesadüf ki pkk zaten bu ülkelerde nemalanıyor göndermez tabi ki sen ülke olarak ne yapacaksın namerde muhtaç olmayacak önlemler alacaksın. Saray yerine yangın söndürme uçak filosu kuracaksın.. Bak İsrail heronları vermeyince nasıl da iha ve siha larla bu işi hallettiysen aynen öyle ama ülkeyi artık dinamik zekaya sahip birileri yönetmeli sayısal kafalalı birileri lazım..
    Uluslararası karar vericiler gönderecekler öyle birini.Bekleyelim görelim kimi uygun görecekler,kimi hazırlıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    NIKKEI YE BAKAN AYULAR ÜMİTLENİR... (n225)

geniş bir ters canak-kulp var...veya alçalan üçgen diyelim..

SP de 4398 altında ümit verir..

çok zorladım ama ancak bu kadar buldum.

ne varsa japonlarda var...harakiri

global düşecek diyoruz ama tınlamıyor..her düşüşten sonra zirve tazeliyor...

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Peki hocam ya MB. Şahip faiz artırmasa ne gibi sonuçları olur? dolar reis vs?
    burası çok okunan bir yer ve bu konu çok kritik öneme sahip hassas bir konu her açıdan. ama zaten yazdığım gibi iyi şeyler olmaz.
    audentes Fortuna iuvat

SPOT da alıcılar sağlam görünüyor!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bugünün tarihini yazalım: BIST100 , globale meydan okuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bugünün tarihini yazalım: BIST100 , globale meydan okuyor.
    Global, bist yereline mi geldi yoksa?

Temel analiz gibi olmuş sayın Yetkin'in videosu?
    https://youtu.be/5SITKIinp-I
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    enflasyonla faiz kafa kafaya geldi. faiz artırımı artık kaçınılmaz. artırmazsa daha da kötü olur bankalar açısından.

sene sonu %23-25 arası faiz görürsek şaşırmam.
    siz hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim yaşadığım ülkede enflasyonla faiz kafa kafaya filan gelmedi... benim yasadığım ülkede MB başkanı bile çıktı her şeye en az %30 zam geldi dedi hem de 5 dakka önce sunumunda sene sonu %14 enflasyon bekliyoruz dedikten sonra....

yani kafa kafaya falan gelen bir şey yok... bu ülkede faizlerle enflasyon arasındaki bağ kopalı yıllar oluyor... o yüzden millet harıl harıl dolar alıyor zaten... TUIK rakamlarına sorsan TUIK'te çalışanlar bile inanmıyordur artık, ağustosta düşürürler de zaten, merak etmeyin......

yıl sonu da faizler %25 filan olmaz, düşürecekler bu faizi... bu adamın başkan olma sebebi bu zaten... 2 ay daha düşürmezse yerine başkası gelir, yiğit bulut favorim, o düşürür....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 622/1004 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •