Sayfa 726/1002 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Beni buldun da, hanimi henüz bulamamissin.
    Reit im Winkl ?

Hey allahım konumuz memleketteki lazi çerkezi gurcuyu kurdu türk üst kimliği ile tanimlamaktan kaynaklı bir tartışma.bunlari fransadaki zenciyle arapla almanyadaki türk göçmenle aynı kategoride görüyorsan ne diyeyim.arada kaç yüzyıllık bir arada yaşamanın verdiği kardeşlik bağları var.kimbilir ilerde onlarda da bunlar oluşur.herneyse benim fikrime göre gidişat zaten ulus-devletlerin aleyhine başka bir sistem kurulacak o sistemde büyük güçlü ulus devletler istenmiyor.anayapiya biat eden güçsüz devletler isteniyor gidişat o yönde.yoksabiz ne desek boş.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Reit im Winkl ?
    Evet.

4.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Abicim o bahsettiğiniz ırkçılık hemen hemen heryerde var. Aynı şekilde Asyalılar da ırkçı sayılır. Kore- Çin- Hindistan vs... bunlarda aralarında çok tutucudur. Öğle arasında beraber yer içerler, dışardan pek kimseyi almazlar.
    Hah, bir de meseleyi tersten okumak lazım.

Merak eden varsa Japonya'nın vatandaşlığa kabul şartlarını bir okusunlar.

Benim bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok.

Sen istediğin kadar Japonca konuş, suşi ye. Adamların bu konudaki tavrı çok net.

Japon olunmaz, Japon doğulur.

Kimsenin Japonlara faşist dediğini de görmedim bu zamana kadar. Adamlar ultra faşist.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hey allahım konumuz memleketteki lazi çerkezi gurcuyu kurdu türk üst kimliği ile tanimlamaktan kaynaklı bir tartışma.bunlari fransadaki zenciyle arapla almanyadaki türk göçmenle aynı kategoride görüyorsan ne diyeyim.arada kaç yüzyıllık bir arada yaşamanın verdiği kardeşlik bağları var.kimbilir ilerde onlarda da bunlar oluşur.herneyse benim fikrime göre gidişat zaten ulus-devletlerin aleyhine başka bir sistem kurulacak o sistemde büyük güçlü ulus devletler istenmiyor.anayapiya biat eden güçsüz devletler isteniyor gidişat o yönde.yoksabiz ne desek boş.
    abi aslında olay tamamen kısır döngüye binecek
    kasıtlı mı yoksa niye bilmem
    özal geldi doğu dan batı ya bzzat icraatın içinden programında doğulu hemşehrilerim vatandaşlarım batıya göçün diye dolmakalemi göze batıra batıra demedi mi
    sonra dıştan içe kuvvetli göç dalgası zate malum
    işin sıkıntılı kısmı
    bunlar senin planın mı gerçekten ?
    bunu asla bilemiyo ama hissediyo olucağmızı varsayarsak ve ilerlersek
    şu anda kısır bi tartışmanın içindesin bence hiç daha beyanatta buunma bence çünki ne desen anlamayıp empati de yapmıycaklar. çünki dunyanın dinamiklerini eski dünyanın dinamikleri sanmakla hayatlarına devam ediyolar, ama tabi her çağın ayrı bi dinamiği var

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Aynı uçaklar...

İspanya'nın ardından Türkiye'den de yardım atağı: ''Talep edilmesi durumunda yangın bölgesine uçak gönderebiliriz. Hangarda boş boş yatıyorlar zaten...''

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=395113
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hah, bir de meseleyi tersten okumak lazım.

Merak eden varsa Japonya'nın vatandaşlığa kabul şartlarını bir okusunlar.

Benim bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok.

Sen istediğin kadar Japonca konuş, suşi ye. Adamların bu konudaki tavrı çok net.

Japon olunmaz, Japon doğulur.

Kimsenin Japonlara faşist dediğini de görmedim bu zamana kadar. Adamlar ultra faşist.
    Ya "her çocuk fenerbahçeli doğar" lafına ne demeli? gerçi beşiktaşlı Baba Hakkı söylemiş ama olsun..
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Tamamdır moruk ne yazılırsa yazılsın ben artık bu konuda yazmayacagim konu benim acımdan kapandı.haklisin uzatmanın anlamı yok.

Sayfa 726/1002 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •