Sayfa 509/556 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Geçmiş olsun

2. Ben şirketin fiyat olarak çok düşeceğini düşünmüyorum; beni rahatsız eden bir daha bu şirkete asla güvenemeyecek olmam. Müthiş potansiyeli yok ettiler.

Şirket derhal genel yönetim gideri ve faiz giderlerine açıklama yapmak zorunda. Ben şahsen bunun kötü yönetim olduğunu düşünmüyorum; insanların şüphelerini gidermeliler.

3.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun
    Bari sen satmış ol. Bi sen Polyana olmadın. Hepimizi kör ettiler.

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bari sen satmış ol. Bi sen Polyana olmadın. Hepimizi kör ettiler.
    Çok ciddi bir kar ile attım bunu portföyümden , portföye göre çok cüzi miktar % 1-2 arası bir portföy kaldı sadece , Bunun böyle olacağı belliydi , ortak satışından sonra harbi midemi bulandırmıştı bu şirket , şirkete çünkü bu şirkette içsel erişim kuralları uygulanmıyor büyük ihtimalle , hisse fiyatının buralarda tutulmasının nedeni çıktı ortaya , geri alma gibi bir niyetim de yoktu şirkete onun için sallamıyordum bu kadar forumda yanlış anlaşılmasın , gerçekten sinir bozucu bir şirket ,

5. Bu çeyrek 15 - 20 milyon arası min net kar bekliyordum 3.çeyrek zarar bekliyordum bu çeyrekte sağolsun şirket son kar eden çeyrek diye cebe indirmiş yönetim parayı tebrikler valla sayın yöneticiler 👏👏😡😡😡

6. Bir şirkete şirket sahiplerinden \ yönetiminden daha fazla güvenmemek sahiplenmemek gerek , Zaten geri alım yöntemlerinden böyle bir ipnelik olacağı belliydi , bu şirket 8 küsur fiyatlardan yapılan 3 milyon lot ortak hisse satışını niçin neden ve ne den o zaman yaptı bunu açıklamak zorunda , sen aracı kurumsun ( bir nevi banka gibi birşeysin ) güven senin temel değerin , 30 küsur bin hesaplı müşterin var açıklayacaksın kardeşim , bu hisse o günden beri belini doğrultamadı ve o günden beri hiçbir zaman bu ortakların sattığı fiyatı yakalayamadı , 700 küsur bin geri alım yapacaksın bir günden ve fiyat 1 kuruş bile artmayacak bu nasıl bir oyun bunuda açıkla ,

7. Bedelliden aldığınız paralar zehir zıkkım olsun , huzur hakları içinmi para topladınız ortaklardan ,

8. 3. Çeyreği ortaladik, hacimler çok kötü ama borsada yabancı alımı ve yukarı gitme isteği var, düşecek diyen de tabi çok. Eğer 140 ustu tutunursa baya yatırımcı geri gelir hacimler artar diye düşünüyorum ama henüz bir şey demek için erken.

Info pazar payı bence fena değil, sektör büyürse büyüyecektir. Bilanço ve garip işlemler ile ilgili düşüncelerinize katılıyorum. Ben de epey aldım epey kısmını verdim elimdeki malın maliyeti çok çok düşük ama sürekli takibimde olan bir şirket çünkü açıkçası geleceğini parlak görüyorum.
     Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Bu çeyrek 15 - 20 milyon arası min net kar bekliyordum 3.çeyrek zarar bekliyordum bu çeyrekte sağolsun şirket son kar eden çeyrek diye cebe indirmiş yönetim parayı tebrikler valla sayın yöneticiler [emoji122][emoji122][emoji35][emoji35][emoji35]
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 509/556 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •