Erdoğan, meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle, daha önce 5-13 Ağustos olarak belirlenen YKS 2021 tercih tarihlerinin uzatıldığını açıkladı.
Erdoğan, meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle, daha önce 5-13 Ağustos olarak belirlenen YKS 2021 tercih tarihlerinin uzatıldığını açıkladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İcisleri bakanı : Sabah durum stabil derken çıkan rüzgarın şiddetli olması sebebiyle söndürdük dediğimiz yangınların yeniden başlamasına sebep oluyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Soylu : Yarın akşam daha pozitif bilgiler aktarabileceğiz
“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Covid 19 salgınında son durum :
Vaka sayısı 25 bine yaklaştı vefat sayısında ciddi artış var
![]()
Bakan Kurum: Sit alanını, çevre koruma bölgesi ve orman alanını imara açmadığımız gibi bu yangından sonra da ne Antalya'da ne Muğla'da ne Marmaris'te ne de Bodrum'da imara açmayacağız
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: "Yangının yerleşim yerleriyle ve diğer ormanlarla bağını koparmak için de yeni yollar açıyoruz"
Yer İmleri