Sayfa 718/1002 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Erdoğan, meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle, daha önce 5-13 Ağustos olarak belirlenen YKS 2021 tercih tarihlerinin uzatıldığını açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İcisleri bakanı : Sabah durum stabil derken çıkan rüzgarın şiddetli olması sebebiyle söndürdük dediğimiz yangınların yeniden başlamasına sebep oluyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Soylu : Yarın akşam daha pozitif bilgiler aktarabileceğiz

4. “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Covid 19 salgınında son durum :

Vaka sayısı 25 bine yaklaştı vefat sayısında ciddi artış var

Bakan Kurum: Sit alanını, çevre koruma bölgesi ve orman alanını imara açmadığımız gibi bu yangından sonra da ne Antalya'da ne Muğla'da ne Marmaris'te ne de Bodrum'da imara açmayacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: "Yangının yerleşim yerleriyle ve diğer ormanlarla bağını koparmak için de yeni yollar açıyoruz"

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Covid 19 salgınında son durum :

Vaka sayısı 25 bine yaklaştı vefat sayısında ciddi artış var

Aşı yokluğu nedeniyle yine aşılama hızı çok düştü 3-4 gündür.
    Doğru yapılabilen ne var bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 718/1002 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •