Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Sürekli her dersten sýnýfta kalan bir ögrenci okuldan atýlýr.......
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Erdoðan: (Orman yangýnlarý) Bu yerler yanýyorsa bizim ciðerimiz de yanýyor. Elimizden ne geliyorsa bunu sonuna kadar yapacaðýz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Termik santral yanma tehdidi ile karþý karþýya, aþýrý rüzgar olmasa söndürmek daha kolay. Yangýn konusunda belediyeler þehirlerden birinci derece sorumlu / FoxHaber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Örneðin þu anda ülkemizin önemli iþ adamlarýnýn sahip olduðu Termik Santral yanma tehdidiyle karþý karþýya. Helikopterler ve uçaklar söndürme çalýþmasý yaptý. Þu anda 3 bakanýmýz oradalar. Aþýrý rüzgar olmasa söndürmek kolay olacak. Söndürürken bir taraftan da rüzgar tehdidiyle karþý karþýyasýnýz. Ama biz sadece bunalarla mcücadele etmiyoruz./ HaberGlobal
Kemerköy santralinde sirenler çalýyor / Son dakika
Yer Ýmleri