Sayfa 706/1004 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. BU ARADA bu söyledklerimi temel veriyi iyi okuyan hatta bu forumda fenomen atfedilen bir çok kişi bu yaşadıkalrımda oluşturduğumuz whatsap gruplarında şahit olmuştur..
    hatta çok feneomen birisi dedi ki ben trade ederek daha çok kazanırım ..VİOP piyasasından dedi..3ün 1 ni aldı.!!! o artık buraya yazmıyor neden.!!
    DOW 30000 lede iken düşeccek demişti abbayı gördü..siz siz olun Fury YAKALAYIN.!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    dönemsel furyaları orta vade de yakalarsan para kazanırsın.!!!
    ŞUCU BAŞKALARINAA ATMAK CİDDEN BU İŞİN KOLAYINA KAÇMAKTIR..!!
    bir de her b*ku TEMEL veriye atfedip BU ŞİRKET BU KADAR ETMEZ VS diyene kadar furya yakalayın.!!!
    OYUNAGELENADAM LAKABINI BEN TÜPRAŞTA KAZIĞA OTURMUŞ İKEN KENDİME TAKTIM.!!!
    2 yıl net bekledim para yok eregl olsun petkm olsun bunlar orta vade ilk seviyelerine kadar beklediğim hisselerdir..!!
    TÜPRAŞTA yediğim ZAMAN kazığını hiç bir hisse de yemedim.!!
    o arada kendimi eğitimlere verdim..!!
    ,temel verileri sadece şirket rasyolarını okumakta kullanıyorum tüm işim teknik benim...SOKAYIM TEMELİNE birşey gidecekse gider(SASA)
    TEMEL VERİLER hayaşperestlik ötesinde bir yere götürmez...
    TEKNİK VERİYE GÖRE HİSSE ALINIR kombin edersin çakarsın parayı..!!!
    ERBOS BNTAS ŞİŞE KARDEMİR bunlar sırf bu viop piyasaısnda işlem yapabilmek için bozdurduğum uzun vadeli hisselerimdi...
    NERDEN NEREYE GELDİ PGSUS bu kadar etmez dediklerinde ben portföyün yüzde 60 nı sadece bu kağıda SHORT yönlü kaptırmıştım.!!!
    GEÇİNİZ AĞALAR GEÇİNİZ..!
    Tam tersi asıl parayı şirketleri temel değerlerine göre doğru analiz edip doğru zamanda alıp satmasını bilenler kazanır. Teknikçiler genelde her zaman olduğu gibi anca havasını alır hikayeler anlatır dururlar.. Ufak bir ters sinyal, sağ yerine sol kroşe,zigzag falan teknikciyi hisseden çok rahatlıkla attırabilir, attırıyor da..Geçmiş tecrübeleri aklına gelince zaten kendini mecbur hissediyor.. Viopta da öyle.

Endeks yada hisseler belli ortalamaların biraz altına inince birçok kişi ben stop oldum zarar kes yaptım diyor.
    Diğer taraftan temelci daha direnclidir. Hele inancı da yüksekse kolay kolay yıkılmaz psikolojisinin de zayıf teknikciye göre daha iyi olması beklenir..Özellikle hissedeki temelciyi bindiği gemiden atabilmek icin kötü bilanco vb. gerekir. O da hemen olmaz genelde kendini belli eder..
    Bu forumda tekniğe göre çok iyi kazanıyorum diyen çok azdır tahminimce.. Zaten Mart ayından sonra Viop işlemi yapan birçok teknikcinin piyasadan silinmesini yokolmasını gördük..Yazı yazanlar bile ciddi düştü..Uzun vade de bircoğu belki yine yok olacaklardı ama Naci Ağbal olayı süreci kısa kesti..

3. Aynen öyle viop a 50 ile girdim 120 yaptım sifirladim çıktım. Temel e belki 50 ile bile baslamadim, tabi çok ek yaptım, ama ne kazandı isem hisse alıp tutarak ve zamani gelince değişim yaparak kazandım. Amatör olarak 13, ciddi ciddi ise herhalde 8 9 sene oldu temel analiz candır gerisi heyecandır.

He öyle uçup kaçıp biri bin yapamazsın. Ama sağlam tahtaya basıyorsan da ne döviz ne faiz ne de altın ile kıyaslanamaz getirisi.
     Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Tam tersi asıl parayı şirketleri temel değerlerine göre doğru analiz edip doğru zamanda alıp satmasını bilenler kazanır. Teknikçiler genelde her zaman olduğu gibi anca havasını alır hikayeler anlatır dururlar.. Ufak bir ters sinyal, sağ yerine sol kroşe,zigzag falan teknikciyi hisseden çok rahatlıkla attırabilir, attırıyor da..Geçmiş tecrübeleri aklına gelince zaten kendini mecbur hissediyor.. Viopta da öyle.

Endeks yada hisseler belli ortalamaların biraz altına inince birçok kişi ben stop oldum zarar kes yaptım diyor.
    Diğer taraftan temelci daha direnclidir. Hele inancı da yüksekse kolay kolay yıkılmaz psikolojisinin de zayıf teknikciye göre daha iyi olması beklenir..Özellikle hissedeki temelciyi bindiği gemiden atabilmek icin kötü bilanco vb. gerekir. O da hemen olmaz genelde kendini belli eder..
    Bu forumda tekniğe göre çok iyi kazanıyorum diyen çok azdır tahminimce.. Zaten Mart ayından sonra Viop işlemi yapan birçok teknikcinin piyasadan silinmesini yokolmasını gördük..Yazı yazanlar bile ciddi düştü..Uzun vade de bircoğu belki yine yok olacaklardı ama Naci Ağbal olayı süreci kısa kesti..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. {ooooooo yine beceremediği düzeneğe bok atmak için uğraşan uzmanlar doluşmuş😄

5. Teknikte de temelde de hakkını verirsen kazanırsın. Kaldıraçtır kaybettiren. Marjin ayarlamayı becerememektir. Ne zaman ki kaldıraç 1:2 ya da hedge ederek 1:3 de üzerine çıkmamaya başladım hiç bir zaman kaybetmedim. Trend güçlüyse teknik zaman kazandırır. Temelde ise kafan rahat kazanırsın. Ekrana bakamayan başka işi olan adam temele yatırım yapar hayatını Yaşar. Tekniği bilen adam hayatını piyasaya uydurur stresini Yaşar hakkını verirse temelcinin 3 yıl beklediği hisseye yükselirken girer kazanır. Olay sizin kendi kişiliğinizi yatırımcı tipinizi objektif şekilde bulmanız. Sonuçta piyasada ütüle ütüle önce ütülmemeyi öğrenirsiniz. Ardından da ütmeyi. Ben başkasını ütmek istemem diyorsanız da alırsınız temettü kazanmaya bakarsınız o kısım içinde şirket patronu gibi temel takip etmeniz gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Teknikte de temelde de hakkını verirsen kazanırsın. Kaldıraçtır kaybettiren. Marjin ayarlamayı becerememektir. Ne zaman ki kaldıraç 1:2 ya da hedge ederek 1:3 de üzerine çıkmamaya başladım hiç bir zaman kaybetmedim. Trend güçlüyse teknik zaman kazandırır. Temelde ise kafan rahat kazanırsın. Ekrana bakamayan başka işi olan adam temele yatırım yapar hayatını Yaşar. Tekniği bilen adam hayatını piyasaya uydurur stresini Yaşar hakkını verirse temelcinin 3 yıl beklediği hisseye yükselirken girer kazanır. Olay sizin kendi kişiliğinizi yatırımcı tipinizi objektif şekilde bulmanız. Sonuçta piyasada ütüle ütüle önce ütülmemeyi öğrenirsiniz. Ardından da ütmeyi. Ben başkasını ütmek istemem diyorsanız da alırsınız temettü kazanmaya bakarsınız o kısım içinde şirket patronu gibi temel takip etmeniz gerek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Söylediklerinize büyük ölçüde katılıyorum. Özellikle viopta kaldıracın ayarlanması belki daha doğrusu teminat yönetimi.. Endeks/hisse/usd vs ne noktada olursa iflas ederim? ne olursa sıkıntı yaşarım ? çoğu kişi bunu düşünmeden kısa sürede parasının yarısına hatta yarısından fazlasına poz açıyor.
    Marttaki gibi bir sallantı gelince de maalesef çoğu bütün paralarını yaktı. (haa nerden bileceklerdi ama her zaman en kötüye bi pay ayırmak lazım)
    Katılmadığım nokta Türkiyedeki koşullarda iyi ve dürüst bir şirketin temettü vermesini istemem. Ben benim şirkete yatırdığım paranın belli dönemlerde üstelik stopajlı olarak bana geri gelmesindense şirket bünyesinde kalmasını tercih ederim.Belki bir krediye belki bir büyüme yatırımına vs kullanılabilir. Tabi bu tercih meselesi,temettüye karşı değilim ama vermese matematiksel olarak daha iyi olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aynen öyle viop a 50 ile girdim 120 yaptım sifirladim çıktım. Temel e belki 50 ile bile baslamadim, tabi çok ek yaptım, ama ne kazandı isem hisse alıp tutarak ve zamani gelince değişim yaparak kazandım. Amatör olarak 13, ciddi ciddi ise herhalde 8 9 sene oldu temel analiz candır gerisi heyecandır.

He öyle uçup kaçıp biri bin yapamazsın. Ama sağlam tahtaya basıyorsan da ne döviz ne faiz ne de altın ile kıyaslanamaz getirisi.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sn Nosfecagri, sizinle Arsan hissesinden ortaktık sanırım. Duruyor musunuz yoksa çıktınız mı?
    Ben zirvenin biraz altından çıkıp kar realize ettimdi..Oranın konu başlığına da uzun zamandır girmiyorum.

8. altın ve gümüşte fena satış var...
    yarın dolar artı kalan her şey eksi olabilir... dolar short olanlar stoplarına dikkat etsin...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 706/1004 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •