1 milyon dan asagi 2+1 ev yok gercekten.. 200k eder 1+1 evlere 600 -700 k fiyatlar isteniyor. Muhtemelen satis tarafindakilerin 3 yada 4. evleri oldugu icin gonulleri rahat. Sari sitede adam gecen aydan bu yana 80k artis yapmis.. Kim kazaniyor arkadasim 1 ayda bu parayi? diye kendime soruyorum ama cevap bulamiyorum... Uzuldugum kesim gercekten ev almak isterken gecen yil nakitte yakalananlar onlar icin hayal oldu ev
150 k pesinati olan bi 150k daha biriktirecekki bu yilki fiyatlardan evin pesinatini denklestirsin.. Yazik degil mi insanlara emeklerine...
Saygilar

Originally Posted by
Patrick Bateman
Yukarıda birisi 600bin eder burası demiş. Bence de maksimum edip edeceği 1milyon. (1 milyona verse yine almam ya...)
Ben böyle anormal fiyatlanmış evlere teklif meklif vermem. Alıcısı da olmam, sorucusu da.
Yukarıda açık açık yazmadım ama benim asıl merak ettiğim, bu evleri kim alıyor? Çalışarak para kazanan adamın alacağı evler değil bunlar diye düşünüyorum.
Türkiye'nin fake ve balon ekonomisini yine fake ve balon adamlar kağıt üzerinde döndürüyor.
ytd
Kesinlikle Yatirim Tavsiyesi Degildir..
Nereye gidersen git, bulacağın aydınlık kendi kafanın aydınlığı kadardır.
Yer İmleri