Sayfa 753/1004 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Elbette kimse gelmesin. Benim vurgulamak istediğim yakın zamanda ülkemizde bazı eylemler olursa sebebi bu giren Afganlardır.
    Ufak tefek çatışmalar falan dışında hiççççç bişi olmaz..
    43 yaşıma geldim..
    90 lardan beridir aynı hikaye..
    Şöyle olacak böyle olacak..
    Şöyle batacaz böyle uçacaz..
    Şu geliyor..aman dikkat..Bu kış çıkmaz..Bu yaz turizm batık..

Hiç birisine inanmıyorum artık..
    Hiç bişi olmaz çok açık yazıyorum..

Ne uçacaz..
    Ne de batacaz hikayelerinin hepsini sallayın..
    Öylece kendi yolumuzda ine çıka gidiyoruz işte..

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Bu gelen Afgan’ların bir bölümünün Taliban üyesi olmadığı ne malum.
    Biz Kabil havaalanını korumaya talip olduk. Taliban da Eylül ayından itibaren Afganistan’da kalacak tüm yabancı askerler düşmandır ve hedeftir dedi.
    Taliban bu duruma karşılık ülkemize şu sıralar soktukları militanları ile eylemler yapmaları ihtimal dahilinde görüyorum.
    İpini koparan geliyor. Kimin geldiği belli değil.
    Gelenlerin hepsi Taliban’dan kaçanlar mı acaba?
    Taliban'dan kaçan koskoca İran'a kaçar.

ABD kendisi ile işbirliği yapanı buradan uçaklarla transfer edecekmiş de bilmem ne ?
    ABD neden demografik yapısını bozsun. Alacaksa 3-5 kendince önemli kişiyi alır o kadar.

Bu bir proje.

Tercümanlık yapan Merve KAVAKÇI'nın ABD vatandaşı türbanlı kızı işin aslını biliyordur.

Bir borsa forumunda insanların bu kadar saf, naif olması da ayrı konu...

işaretlediğim yer afganistanın güneyi.. pakistan içinden bir koridorla hızlıca ulaşılır.. Türkiye ye gelmelerinden çok daha kolay.. gemileri dayarsın.. uçakları gönderirsin.. abd binbir türlü yöntemle isterse onları oradan çıkarır.. ama amaç Türkiye yi karıştırmak.. ülkemzdeki olayı önemsizleştiren dingillerde bu konuda akapenin rahatça hareket etmesine imkan tanımış oluyor.. bir ülke kendi kendine ihanet ediyor.. gelecek nesillerimize ihanettir bu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. longdan shorta döndüm 1560
    vatana millete hayırlı olsun

5. Reis benim shortların zararını ben üstlenirim desen karını sana vercektim neyse canın saolsun hadi bakalım ne yapacak nereden dönecek iblis. Bu arada bu şekilde shortlama robot shortlaması sistemler dönüyor muhtemelen, yani çok sert geri de dönebilir, herkeş çok dikkatli olsun.

6. 8inde iran -afgan sınırı kapatıldı. Talidanda iran sınır kontrolünü ele geçirdi. 1 hafta sonra geliş olursa anca uçakla getirirler adamları.

7. Bugun 100 günlük usd bazlı hareketli ortalaması 1,7929 da spotta guncel kur ile 1542 civarı geliyor. Burayı aşmadıkça kısaları kapatmaya gerek yok 1200 puan oldu kapatmadım garanti bankasında tam 20 kademe almıştım belki burdada kısmet olur .

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Reis benim shortların zararını ben üstlenirim desen karını sana vercektim neyse canın saolsun hadi bakalım ne yapacak nereden dönecek iblis. Bu arada bu şekilde shortlama robot shortlaması sistemler dönüyor muhtemelen, yani çok sert geri de dönebilir, herkeş çok dikkatli olsun.
    1 dakikalık sistemde trend çıkmaz diyorsun, kademe yok, alışverişe bakmıyorsun, emirlerin adetleri temposu kurumları bilmiyorsun. E ben trend takip eder kazanırım. Kazanırsın, kazandığı kadar sen de kazanırsın tabi.

Sayfa 753/1004 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •