Sayfa 763/1002 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Erdoğan: (CHP'ye) Türk Hava Kurumu'nu çalışamaz hale getiren sizsiniz. Uçakların bakımını yaptırmayan, kurumun eski yöneticileridir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Ben sosyal medyaya hiç olumlu bakmıyorum. Meclisin açılmasıyla birlikte sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gerektiğine inanıyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cafe Trend&amp;Trade - V

Erdoğan : Taliban’la bazı görüşmelere varıncaya kadar bizim ilgili kurumlarımız çalışıyor , hatta ben bile onların lideri durumunda olacak olanı kabul etme durumum olabilir .

Akşamın en ilginç ve sıkıntılı açıklaması ..

Erdoğan : Sosyal medyadan abartıldığı üzere Sınırdan düzensiz göç akını söz konusu değil

Erdoğan: "(Düzensiz göç) Herkes şunu bilsin ki Türkiye yol geçen hanı değildir. Bütün bunları biz ölçüyoruz, biçiyoruz, adımımızı da ona göre atıyoruz."

Erdoğan: "Yakalanan Afgan düzensiz göçmenlerin önemli bölümü yetkili kurumlarımız tarafından tekrar Afganistan'a sınır dışı ediliyor."

Erdoğan : Şu an dünyada bizim sağlık oluşumunda ulaştığımız noktaya neredeyse benim diyen ülkeler ulaşamamıştır .

Erdoğan : Salgından korunmamızın tek yolu aşı, herkes aşısını olmalı .

Erdoğan: "(TURKOVAC aşısı çalışmaları) Neticeler şu ana kadar gayet güzel. Herhalde müjdeyi yıl dolmadan alacağız."

Erdoğan : Pazartesi günü kabine toplantısında okullarla ilgili sunumlar yapılacak , temennimiz o ki yüzümüze eğitime geçebilmek , milli eğitim bakanımız gerçekten hazırlıklarını tamamlamışsa , okulları açalım diyorsa bizde kabinede ikna olursa açarız .

8. Bugünkü yayın banttan diyorlar. Borsadaki düşüş bu nedenle olabilir mi ?
    https://eksisozluk.com/img/h35k2ah5

Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 763/1002 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •