Erdoðan: (CHP'ye) Türk Hava Kurumu'nu çalýþamaz hale getiren sizsiniz. Uçaklarýn bakýmýný yaptýrmayan, kurumun eski yöneticileridir
Erdoðan: (CHP'ye) Türk Hava Kurumu'nu çalýþamaz hale getiren sizsiniz. Uçaklarýn bakýmýný yaptýrmayan, kurumun eski yöneticileridir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Ben sosyal medyaya hiç olumlu bakmýyorum. Meclisin açýlmasýyla birlikte sosyal medyaya yönelik bir çalýþmanýn yapýlmasý gerektiðine inanýyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Taliban’la bazý görüþmelere varýncaya kadar bizim ilgili kurumlarýmýz çalýþýyor , hatta ben bile onlarýn lideri durumunda olacak olaný kabul etme durumum olabilir .
Akþamýn en ilginç ve sýkýntýlý açýklamasý ..
Erdoðan : Sosyal medyadan abartýldýðý üzere Sýnýrdan düzensiz göç akýný söz konusu deðil
Erdoðan: "(Düzensiz göç) Herkes þunu bilsin ki Türkiye yol geçen haný deðildir. Bütün bunlarý biz ölçüyoruz, biçiyoruz, adýmýmýzý da ona göre atýyoruz."
Erdoðan: "Yakalanan Afgan düzensiz göçmenlerin önemli bölümü yetkili kurumlarýmýz tarafýndan tekrar Afganistan'a sýnýr dýþý ediliyor."
Erdoðan : Þu an dünyada bizim saðlýk oluþumunda ulaþtýðýmýz noktaya neredeyse benim diyen ülkeler ulaþamamýþtýr .
Erdoðan : Salgýndan korunmamýzýn tek yolu aþý, herkes aþýsýný olmalý .
Erdoðan: "(TURKOVAC aþýsý çalýþmalarý) Neticeler þu ana kadar gayet güzel. Herhalde müjdeyi yýl dolmadan alacaðýz."
Erdoðan : Pazartesi günü kabine toplantýsýnda okullarla ilgili sunumlar yapýlacak , temennimiz o ki yüzümüze eðitime geçebilmek , milli eðitim bakanýmýz gerçekten hazýrlýklarýný tamamlamýþsa , okullarý açalým diyorsa bizde kabinede ikna olursa açarýz .
Bugünkü yayýn banttan diyorlar. Borsadaki düþüþ bu nedenle olabilir mi ?
https://eksisozluk.com/img/h35k2ah5
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri