Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Hani bir film vardır, Kemal Sunal'ın rol aldığı, Amerikan eşeği mister 4 nalin içinde elmas var diye,kıçında nöbet tutan ahali tayfa vardı..
Hah işte, Ermeni soykırımı hikayesi de böyle..
Bir grup hayalperest,her yıl bu zamanlar ABD prizdentinin ağzına bakıyor,ne deyecek,ne demeyecek diye..
Yahu; Ortada ne eşek kalmış,nede semeri..
Bırakın , vazgeçin artık,elmastan da,sucukdan da..!!..
Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyindeki PKK yuvası Metina'ya operasyon başlattı. Metina, Zap, Avaşin, Basyan ve Kandil'e düzenlenen operasyonda havadan ağır ateş altına alınan bölgeye, helikopterlerle özel harekat birlikleri indirildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Böbrek nakli sırasında HIV’li kan verilmesi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Emin Bilgin’in taksirle ölümüne sebebiyet vermekten yargılanan 16 kişi beraat etti. Karara itiraz ederek davayı istinaf mahkemesine taşıyan ailenin avukatı Sema Kılıç “İhmalden kaynaklanan bir ölüm olayı var ancak mahkemeye göre kimse suçlu değil” dedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri