Sayfa 801/1004 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün 1527 e yazıldıydım gelmedi, iki gademe için riske girmeyin dedim, garantili oynadım bu sefer
    ah dayu sen bu işi öğrenemıycenBabacan ekonomi bakanı olsa Durmuş Yılmaz mb başkanı olsa hemen ilk iş gidersin şort açarsın fazla çıktı diye değil mi??

2. Ula bu iblis bizi çuvala goymuş. Kararla sert almamış cortcu beklemiş geleni de koymuş. YKB kademelere bakın :D

Al lan flat yok bugün artık short mort ekranı pırakıyorum spotta güzel hareketler olacak gibi hayırlısı olsun artık.

SPOT, viop ta yüklü short pozisyonu bulunan İs Yatırım gelecek faiz kararını bildiğinden dolayı hisse alıp hedge yaparak kendini korumaya çalışmış! en son öğrenen bizler oluyoruz zaten!

4. bist 100 1437 üzerinde kapanışlara geçmeli artık.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    ah dayu sen bu işi öğrenemıycenBabacan ekonomi bakanı olsa Durmuş Yılmaz mb başkanı olsa hemen ilk iş gidersin şort açarsın fazla çıktı diye değil mi??
    Riske girmedik garantili oynadık zarardayız dayu, yabcak bişii yok. ne kadar risk o kadar kâr
    saat üçe kadar gevşemezse şortları melül melül meletir bu iplis, mazut olduk ya laaa dayu
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ula bu iblis bizi çuvala goymuş. Kararla sert almamış cortcu beklemiş geleni de koymuş. YKB kademelere bakın :D

Al lan flat yok bugün artık short mort ekranı pırakıyorum spotta güzel hareketler olacak gibi hayırlısı olsun artık.
    nosfe hocam spot candır hocam boşveriniz viobu.!!

7. 2 gündür canlı canlı portföyü %15 büyüttük başkan viop da onu ne yapacaksın
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    nosfe hocam spot candır hocam boşveriniz viobu.!!
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. manipülasyon
    ad
    1.
    hareket verme, harekete geçirme, yönlendirme, etkileme.
    2.
    MEC.
    (bir işe) parmak karıştırma.

Benim son 3 günde gördüğüm bu.
    İki kanat borsa ve dolar ellerinde olduğu için ,
    her zaman kasa kazanıyor.

Sayfa 801/1004 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız