Sayfa 816/1004 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,521 - 6,528 arası.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    alım yapmışlar da bir b... biliyorlar zannediyoruz... Kimi salaktir parası yoktur kimi salaktir parası çoktur. Bizim pala salağı ikinci örnek...

Mal alır darbe olur, mal alır salgın olur, mal alır merkeze geceyarısı operasyonu olur...

Dedim ya bi b... bilmeyen bu arkadaşların peşinden gidilmez, abartınca shortu yapıştırıp kaymağı yenir...

Tamam kazanılmaz değil ama ülkenin şu halinde long geceye gireni cesaretinden dolayı alkışlıyorum...

Tamam para önemli ama huzur on kat daha değerli...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya aklıma geliyor ama herhalde olmaz artık değil mi? ama işte tırsıyoruz...şimdi bu MB başkanı faiz indirmedi yine...rte kaç aydır faizler inecek MB başkanıyla görüştüm bilmem ne falan...ama yine inmedi...hafta sonu bir çılgınlık falan olmasın abicim...olmaz herhalde artık...olur mu yoksa?

faizlerde de artık düşüşe geçiyoruz demişti rte çok iyi hatırlıyorum geçtiğimiz ay içinde bir TV programıydı...bu ay başlarında da olabilir...

....... Erdoğan, "Buradan ben sinyalimi belli yerlere vermiş oluyorum. Bundan sonra enflasyonun daha yukarı çıkması mümkün değil. Zira faiz oranlarında da düşüşe geçiyoruz" dedi....

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...tlendi-1858341
    Daha önce faizler yükselmesin diye benzer uyarıları yaptı söylediğiniz gibi görevden almada yaptı ve hala naci ağbal ın neden görevden alındığı açıklanmış değil . Türkiye de enflasyon artık yeni bir banta oturdu burdan geri döndürmek kolay değil yaptığı her müdahalede ekonomi dahada kötüye gidiyor .Ayrıca tam anlamıyla bozulma 2018 de başladı hatta bunu görüp seçimleri 1.5 yıl öne bile çekti ama malesef düzelmiyor.
    Son düzenleme : abrek14; 13-08-2021 saat: 01:02.

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya aklıma geliyor ama herhalde olmaz artık değil mi? ama işte tırsıyoruz...şimdi bu MB başkanı faiz indirmedi yine...rte kaç aydır faizler inecek MB başkanıyla görüştüm bilmem ne falan...ama yine inmedi...hafta sonu bir çılgınlık falan olmasın abicim...olmaz herhalde artık...olur mu yoksa?

faizlerde de artık düşüşe geçiyoruz demişti rte çok iyi hatırlıyorum geçtiğimiz ay içinde bir TV programıydı...bu ay başlarında da olabilir...

....... Erdoğan, "Buradan ben sinyalimi belli yerlere vermiş oluyorum. Bundan sonra enflasyonun daha yukarı çıkması mümkün değil. Zira faiz oranlarında da düşüşe geçiyoruz" dedi....

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...tlendi-1858341
    Neler olmadı ki?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku
    ona ben 125 kaldıraçla basabilseydim şuan herhalde yarım milyon usd yapmıştım 200 günlük ortalamaya kadar düşeceğini biliyordum.Sonra olan 40 bine kadar gelen tepkiyide ama nasıl alıp satacağımı bilmiyordum o yüzden uğraşmadım ama uğraşmadığıma pişman oldum.
    sizin yaklaşımnızı beğeniyorum.!!!
    bende bizim genç tayfaya yönlendirme yapıp kendi taktiklerimle al sat öğrettik adamlar hiç şaşmıyor.!!
    bu poz başka bir coin olan ada da birerbir btc ile paraleldir hedge edilerk şu orana ulaşıldı....

an itibariyle bu piyasayı takip ediyor ve takılıyorum.!
    ama maçam çok fazla girmeye yetmiyor 15 dk de işlem yapıyorum saatlik ve 240 dk lıkta stop ediyorlar kalırsa marjı artırıyorum ancak her kademe coin piyasasında ortalama değil isolaed halde yani tüm varlığını yeni giriş yaptığın kaldıraca çevriyor onda da kimsenin maçası yetmez

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sevgili oyunagelenadam

Büyük geçmiş olsun ..tez zamanda iyileşmen dileği ile
    teşekkürler sayın mert45

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sizin yaklaşımnızı beğeniyorum.!!!
    bende bizim genç tayfaya yönlendirme yapıp kendi taktiklerimle al sat öğrettik adamlar hiç şaşmıyor.!!
    bu poz başka bir coin olan ada da birerbir btc ile paraleldir hedge edilerk şu orana ulaşıldı....

an itibariyle bu piyasayı takip ediyor ve takılıyorum.!
    ama maçam çok fazla girmeye yetmiyor 15 dk de işlem yapıyorum saatlik ve 240 dk lıkta stop ediyorlar kalırsa marjı artırıyorum ancak her kademe coin piyasasında ortalama değil isolaed halde yani tüm varlığını yeni giriş yaptığın kaldıraca çevriyor onda da kimsenin maçası yetmez
    Teşekkür ederim. Sanırım benim bunları öğrenmem gerekiyor.

7. https://www.paraanaliz.com/2021/gund...nacak-g-10935/

Akdeniz ve Ege’de yangınlar, Karadeniz’deyse sel felaketleri devam ederken zarar gören yurttaşlar için “yardım kampanyası başlatılmasına” ilişkin karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, genel “hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlaması amacıyla” yardım kampanyası başlatılacak.

Para yatırılacak bankalar duyurulacak
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

8.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Küçük abeyler aldıklarını fazlası ile satmışlar. Haftaya yine düşer diye sallıyorum toaso kısa devam
    https://mobile.twitter.com/sputnik_T...66097992388618

Sayfa 816/1004 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •