Günaydın TÜRK MİLLETİ![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Fitch/gamble: Türkiye'nin notunda gelecek 12-24 ayda değişim beklenmez
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fitch/gamble: Fed'den 2023 yılına kadar faiz artırımı beklemiyoruz, sonrasında da adımlar kademeli bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fitch Kıdemli Direktörü Paul Gamble, Foreks'in sorularını yanıtladı:
- Türkiye'nin SDR payı brüt rezerv ve dış finansman ihtiyacı değerlendirildiğinde düşük ölçekli
- Küresel piyasalarda bozulma Türkiye'nin fonlama maliyetlerini ve/veya fonlamaya erişimi etkileyebilir
Fitch Kıdemli Direktörü Paul Gamble, Foreks'in sorularını yanıtladı:
- Türkiye'nin büyümeyi sağlama sorunu yok
- Türkiye için zorluk büyüme patikasını daha sürdürülebilir hale getirmek
Yer İmleri