Sayfa 873/1004 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 6,977 - 6,984 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Yonca 9.34 altı saatlik barlarda 9.22 salımının devamını beklerim teknik olarak.

2.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    cinconsus burayı okuyor sanırım.
    Başka bir yerde saydırmış...
    ya güneysuya , ya bana, ya medving saydırır.
    klavye arkasından sallamayı seven tiplerden.
    hisse net bitmiş diyip , burayı sabah akşam takip eden zavallı.
    Kuzu işe almış diyorlar insanlara sallasın diye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    3-5 milyon afgan din kardeşi gelebilirmiş. Bu din kardeşler bacılarını, karılarını ve analarını afganistanda talibana bırakıp gelmiş.
    Hoş gelmiş.
    yalan-iftiralarla bir halkı tezyif etmemek lazım..AFGANLARLA hiç işim olmaz ama bu haber doğru değil...kimse karısını kızını düşmana bırakıp kaçmaz..bunu tarih boyunca hiç bir millet yapmamış....bu kadar da bel altı vurmayın.

4. Cincon nerde oraya gideyim bir
     Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    cinconsus burayı okuyor sanırım.
    Başka bir yerde saydırmış...
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hocam buna pekâlâ ensar diyemezsiniz işte..
    Ensar din için hicrettir.. Arap toplumları bizi laik olduğumuz için kendi müslümanlığından saymaz..
    Bu hepsi için böyle..kafir Türkler diyen çok toplum var..
    Bu konuyu iyi ayırt etmek lazım..
    Ensar olayı bu değil.. Afgan dan bize gelenler Suriye den bize gelenler ensar değildir..
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yalan-iftiralarla bir halkı tezyif etmemek lazım..AFGANLARLA hiç işim olmaz ama bu haber doğru değil...kimse karısını kızını düşmana bırakıp kaçmaz..bunu tarih boyunca hiç bir millet yapmamış....bu kadar da bel altı vurmayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hocam buna pekâlâ ensar diyemezsiniz işte..
    Ensar din için hicrettir.. Arap toplumları bizi laik olduğumuz için kendi müslümanlığından saymaz..
    Bu hepsi için böyle..kafir Türkler diyen çok toplum var..
    Bu konuyu iyi ayırt etmek lazım..
    Ensar olayı bu değil.. Afgan dan bize gelenler Suriye den bize gelenler ensar değildir..

Ensar vs. demedim ki..konu bu değil ..böyle bir konuda açılmadı zaten....sadece KARI-KIZ meselesi yanlış dedim..belge de bu.

sadece TEK BİR KONUDA gördüğüm belgeyi sunmak istedim.

7. Onu demiyor hocam adam..
    Olay dinin teknik boyutunda..
    Olayım tartışma değil..
    Benim dedim para alan imam arkasında durmazdı..hatta bu konudaki hassasiyetini köylüler görüp onu imam yaptılar..
    Ve böylece gitti kendine maaşta bağlanmadı..imam yattı dedem çalıştı..dedeme Allah adamı dediler imama doymayan..
    Olay çok başka..
    Olay ırk değil dinde malûm ırk sentezi yapamazsınız..
    Abdulkadir Geylani ebu Hanife kavgası olan bir dinde bu tarz çekişmeler mümkün günümüzde..
    İlk önce emevi hayal perestligi ile islam hoşgörü ve ilkesini ayırt etmek lazım..
    İslamiyet dediğinizin ilk zamanlar ile alakası olmadığını sizde çok iyi biliyorsunuz.. hangi toplum İslam içinde ağırlıkla neye yönelmiş çok bellidir..
    İran başkadır Özbek başkadır Endonezya malezya başkadır.. Arabistan başkadır biz çok başkayız..
    Bu işlerden konuşmak için en az 5 yıl bu ekolun -inancın temel hayat tercihlerini mutlaka yapmak ve de en azından 3-5 kitap okumak lazım...

ÖYLE ŞEYLER GÖRÜRSÜN Kİ, O İMAMIN ARKASINDA NAMAZA durulmaz..bazılarının arkasında ben de durmadım ...Ama bu şahıslarla ilgilidir.

mahallede vakit namazlarında; afrikalı,afgan,suriyeli vs.... görüyorum...sallamış..veya ÖZEL(VAR MI YOK MU ONU DA BİLMİYORUZ) BİR OLAYI GENEL GİBİ KULLANMIŞ..ARAMIZDA KALAN SON DUVARI (DİN) YIKMAK İÇİN BALYOZ VURMUŞ.

Yoksa TÜRK-KÜRT,ARAP,İNGİLİZ imamın arkasında durulmaz ,diye genel bir yargı mümkün değil...

Bizim temel problemimiz eğitim sistemimizden kaynaklanıyor.İlkokuldan beri ''KENDİNİZE GÜVENİN'' GAZINI ALAN HERKES HER KONUDA ihtisas sahibi gibi konuşur.Misal motor ustası ''hekimler ittifakına'' aşı konusunda tavır yapar.ÇÜNKÜ KENDİNE GÜVENİR.

oysa şu olmalı, o işin ve sistemin temelinin üzerinde bir birikimin varsa KENDİNE GÜVEN olmalı.

YKS de ilk 5.000 giren öğrenci; yks de şampiyon olmak için gelecek sene bir daha şansını denerse bu ÖZGÜVENDİR.

AMA YKS SAYISALDA ilk 20.000 e giremeyen öğrenci ,gelecek sene şampiyonluk için sınava girerse bu temelsiz öz güvendir,hayaldir.

8. Hocam işte herkeste algı başka...sizinde karşı olduğunuz gibi ülke içinde yaratılan algı çok başka.. BUNLAR ADAMSA DOĞU TÜRKİSTAN A SAHİP ÇIKSIN DİNSE DİN IRKSA IRK... ZULÜM ASIL ORADA
    Ensar vs. demedim ki..konu bu değil ..böyle bir konuda açılmadı zaten....sadece KARI-KIZ meselesi yanlış dedim..belge de bu.

sadece TEK BİR KONUDA gördüğüm belgeyi sunmak istedim.

Sayfa 873/1004 İlkİlk ... 373773823863871872873874875883923973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •