Sayfa 595/831 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Ttrak de karlılıkta rasyolarda bir bozulma olmadığı gibi düzelme var, karın bir nebze düşük gelme sebebi anormal artan vergi. Kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir

2. İs makinalarindan ne kadar ciro yapmis unutmusum disardayim merak ettim bilen var mi?

3.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    İs makinalarindan ne kadar ciro yapmis unutmusum disardayim merak ettim bilen var mi?

Sn. Uzunvade87 , Ciro değil de adetsel bazda bu şekilde.

Adetsel olarak yerli iş makinaı satışında bayağı bir artış var. İlk 6 ayda 2020 nin toplamından daha fazla satılmış.

4.  Alıntı Originally Posted by erdi Yazıyı Oku
    Sn. Uzunvade87 , Ciro değil de adetsel bazda bu şekilde.

Adetsel olarak yerli iş makinaı satışında bayağı bir artış var. İlk 6 ayda 2020 nin toplamından daha fazla satılmış.
    Not etmisim adeti de ciroya katkisini merak ettim.
    Tesekkur ederim belki yil sonu sunumlarda fark ederiz aciklarlarsa...
    Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    sıkıntı yok buradayız, yazmasakta yastık altında tutuyoruz.
    Çok sıkıcı bir görüntüsü var.İşlemler hep robot sanki.Otomatik pilot koordinatlara göre hareket ediyor sanki.Tam yastık altıymış gerçekten

6.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Not etmisim adeti de ciroya katkisini merak ettim.
    Tesekkur ederim belki yil sonu sunumlarda fark ederiz aciklarlarsa...
    Ytd
    sarı sitede ufak bir araştırma ile en ucuz iş makinesi 50k euro gozukuyor. Genellikle küçük iş makinesi oldugunu düşünürsek 60-65k euro bandını baz alıp ortalama bir pay hesaplayabılırsınız. biçerdöverler ise 135k euro.
    Yatırıcı ilişkileri 2. çeyrek önce iş makınelerının ciroda çok düşük etkisi olduğu için ekstra satış bilgisi paylaşmadıklarını söylemişti.İş makineleri henuz bebek çagında olduğundan ivmelenmesinin belirli bir süre yüksek düzeyde seyretmesi şaşırtmaz. Toplam pazar hakkında bir bilgiye ulaşamadıgım için kendi adıma ne kadar beklentiye girebileceğimi bile kestiremiyorum. Tek bildiğim pazarın çogunlugunu kazıyıcı ve yukleyici diye tabir edilen genellıkle köy ve belediye işlerinde tercih edilen küçük makinelerden oluştugu.

7.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Çok sıkıcı bir görüntüsü var.İşlemler hep robot sanki.Otomatik pilot koordinatlara göre hareket ediyor sanki.Tam yastık altıymış gerçekten
    Beni duyunca alındılar galiba.Bugün daha hacimli ve sağlam bir görüntüsü var.Gün sonu kapanışını merak ediyorum.

8. En az 10 seneyi gözden çıkarmıyorsanız ttrak a bulaşmayın derim yeni arkadaşlar.. 1/2 sene vadeli düşünenlerin çok ocağını söndürür..

Sayfa 595/831 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •