Bende geçen haftalarda sattım polhoşu, bsmch aldım 6.20 lerden. Ordan 5.50 görüp 9.35 e çıktı. Geri geldi ben 8.20 den çıktım. Yüzde 30 üzeri kar ettim 10 günde. Gelip bunu aldım yine fazlasıyla, aptallık işte. Burada boşuna bekliyoruz diye düşünüyorum bende, tam 14 ay olmak üzere bekliyorum. Yok arsa, yok poliport, yok şu bu, patron patron, ne olacaksa patronun keyfinin istediği zaman olacak bence. Hadi çıksa diyelim kaça kadar çıkacak, endeks zirvelerde bir düşüş yaşarsa bu yoksun zaten önde koşuyor.
Bazen diyorum, alayım otokar, ereğli, arçelik, maktk, bsmcj, vs hisse çok, güçlü beklentili. Ne b ok varsa bunda bekliyoruz işte
Bi ara kapasite artiriyoruz kimyada arsa sattık bunu yaptık çed raporu aldık derken ne yapmaya çalistiniz hirsızlar yıllık bazda tam %30 eksidesiniz borsa çıkti çikartmadiniz indi kagidi indirdiniz nasıl bir ......sizi biste sokanın ta......
Bi şirket iyi bir şey yapacaksa, son ana kadar kimsenin haberi olmuyor.
Bir şirket: "şunu yapacağız, bunu yapacağız, yok arsa, yok poliport" diyorsa, kaçın. Bilinki Kamaşullahi yağlamışlar.
Adamlar yatırımcıyı, haftalık miklemeye başladı 3.73, 3.85 arası. Bulduklarını götürüyorlar ( kibar yazıyorum, siz anlayin) yani kâğıtta hergün bişey oluyor. Düdükleyen düdüklemeye; düdüklenen düdüklenmeye devam ediyor.ytd
Hadi geçmiş olsun viop eksi 1 dolar artı 1 pol istedi bi göz allah verdi 2 göz daha rahat yatirimcisini s.....
Para piyasalarında merhamet beklemek ahmaklıktır. Adam doldurmuş odaya garibleri ekmek, su vermiyor. Bedava eğitim olmuyor tabii… Kumbar ortak gibi beddua seansları yaşatıyor , kızgınlık öfke para etmiyor. Sabır sabır sabır
Avrupa eksi 3 gidiyo dolarımız uçuyo iyi günler türkiye uçuyoz bazen söz dinlemek lazımmış bankaci bu hisse 1.80 den alınır kar edersin demişti bir yıl oldu zararla bekle 100 bin üstü mevduattan olduk bide cabası memlekette herkes hırsız olmuş artık akıllı yatırim mevduat altin dolar yapanlara helal olsun .
Polhoşşş da, almadığın hiç bir Kademe pişmanlık getirmiyor. 2.72 almıyorsan mutlaka: 2.71'e. 2.71 almamışsan kesin garanti 2.70 'e alırsın. Birde bu poşhoşu 2.64 ile 2.73 arasında alıp. 2.73 üzerinde fazla taşımayacaksın ki pişman olmayasın. Polhoşa bir yerden bulaşmışsan bu çizgi önemli. Aykırı hareket edersen pişmanlık getirir.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Yer İmleri