Sayfa 921/1004 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Viop XXXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Yani bankacılık endeksi sanayi endeksinin bir zamanlar 3.5 kat üstündeydi. Ortalama 2 kat değerliydi mi demek istiyorsanız.. Eğer böyleyse 8 senede verdiklerini 6 ayda alırlar bunlar sanayi tarafında
    BU ORANA GÖRE konuşursak mesela banka endeksi aynı kalsa ve sanayi endeksi %75 değer kaybetse...

o zaman banka/sanayi: 2 olur(ortalama değer)

banka 4x ise sanayi 8x dir..yani oran 0.5

bunu ortalamayı 2 yapmak için banka 4x iken(aynı) sanayi 2x olmalı...%75 değer kaybı..

bunlar tamamen orana göre hesaplar..yoksa 3-5 ayda olması mümkün değil.

veya banka çok az iner sanayi çok hızlı düşer...veya banka çok hızlı gider sanayi düşer veya gitmez...çok olasılık var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    mesela EREĞLİ 2018 ZİRVESİNİ DOLAR bazında%10 geçmiş...

bu garantinin 6-7 dolar olması demek...

garanti 50 tl. gibi..

tabi bunlar rakamsal olarak..ama eregli bu kadar zirve ve garan bu kadar ucuz olmamalı..

SADECE ARADAKİ MARJIN ÇOK ANLAMSIZ OLDUĞUNU ifade etmek istedim

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BU ORANA GÖRE konuşursak mesela banka endeksi aynı kalsa ve sanayi endeksi %75 değer kaybetse...

o zaman banka/sanayi: 2 olur(ortalama değer)

banka 4x ise sanayi 8x dir..yani oran 0.5

bunu ortalamayı 2 yapmak için banka 4x iken(aynı) sanayi 2x olmalı...%75 değer kaybı..

bunlar tamamen orana göre hesaplar..yoksa 3-5 ayda olması mümkün değil.

veya banka çok az iner sanayi çok hızlı düşer...veya banka çok hızlı gider sanayi düşer veya gitmez...çok olasılık var.
    Sağolasın.. Battı balık yan gider.. Bugün vioba basmadı ya bu 20 kontrat patlasın daha da bulaşmam.. Sanayi toplamaya devam.. En azından orda temettü var. Zarar Bi kaç yıla çıkıyor
    OMAHALI

4. Seçimler pandomim ertelemesiyle yerel seçimler ile birlikte yapılır bana göre

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    mesela EREĞLİ 2018 ZİRVESİNİ DOLAR bazında%10 geçmiş...

bu garantinin 6-7 dolar olması demek...

garanti 50 tl. gibi..

tabi bunlar rakamsal olarak..ama eregli bu kadar zirve ve garan bu kadar ucuz olmamalı..

SADECE ARADAKİ MARJIN ÇOK ANLAMSIZ OLDUĞUNU ifade etmek istedim
    Son yükselişte kağıt değişimi oldu sanayi hisselerinden çıkıp (şişe cam hariç ) genelde banka ve holding hisselerine yöneldiler . Garanti 50 lira etse oraya getirirler hiç merak etmeyin bence özellikle 2018 ve sonrası oldukça istikrarsız bir finansal yapı oluştu ikircikli faiz yapısı glp (geç kilitide penceresi ) hatırlayın özel bankaların piyasa yapıcısı olması istendi ve kredi genişlemesine zorlandı imdi burda bankaların faiz ve kurda oynaklık durumunda kendilerine hedge edecek enstrumanları sınırlı yurtdışı bankalar ile swap kanalları azaldı kısaca bankacılık sektörü bu zorlu süreçte hırpalandı ve o yüzden fiyat bu kadar ucuz ,finansal piyasalar yeniden eski sağlıklı haline geldiğinde mesela 2005-2010 lu yıllardaki gibi o zaman yine aynı fiyatları bulacaktır.
    Son düzenleme : abrek14; 18-08-2021 saat: 20:01.

afganistandaki görüntüleri hep beraber izledik.

türk insanının bir kısmının hala şeriat yönetimini istemesi inanılmaz. bu rakam bence çok değil belki en fazla % 10'dur.

çok üzücü şeyler. boşa koysan dolmaz, dolusu almaz.

TÜRK DEVLETİ SEN ÇOK YAŞA !!! GÜZEL BİR MEHTERAN MARŞI

https://www.youtube.com/watch?v=sr2kQQzQ514
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...64#post5479064

Sayın sevgili abrek14

İki kere tebrik ederim ..çok üst düzey paylaşımlar ve hepsi abartısız hepsi çevrim içi gerçek zamanlı ..

iyi günlerde harcamanız dileği ile ...

Sevgiler
    tşk ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by abrek14 Yazıyı Oku

Brent de ben 6 temmuz sonrası yükselişin bittiği yazmıştım burda değil ama twitter da Neyse artık önünde pek çok direnci var. 67,70-80 civarı kısa vadeli desteği var . Uzun vadeli desteği 63,10 civarı orda ayrıca fibo da var yukarda ortalamaların hepsi direnç oldu .
    ve brent desteğine geldi iyi analiz yapmışım kendimi biraz öveyim. Destekten bir miktar uzun deneyin . Ben yoğunluktan forex hesabına hala para gönderemedim neyse ha ben kazanmışım ha siz kazanmışsınız memlekete döviz gelsin yazana kadar 30 kuruş yukarı yaptı

Sayfa 921/1004 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •