Zaten bu tür riskli fonlarda genelde alıyorsun uzun süre zararda bekliyorsun, sonra maliyetine gelince satıp kurtuluyorsun. Bunda da beklemekten başka çare yok herhalde, altın daha fazla düşmez diye düşünüyorum.
Tabi bu durumda zaman ve taşıma maliyeti kaybı oluyor, daha önce de defalarca farklı fonlarda başıma geldi.
Artık risk derecesi yüksek ve değişken adı altında düzgün yönetilemeyen fon almamaya karar verdim.
Kesinlikle katılıyorum sayın Ersunan. Maalesef kademeli alma alışkanlığımiz pek olmadığı için ve yüklü bir alım yaptığımizdan dolayı hep bunlari yaşıyoruz. GBC şu anda açık ara Azimut'un en kötü fonu ve bu fonun son 5 yıllık grafiginde de açıkca görülüyor. Takip ettiği ve benchmarkin da ciddi altına düşmüş durumda. Sabırla beklemekten başka bir şey gelmiyor elden. Bende Azimut'un 2 tane serbest fonu var ve ikisinin de hali içler acısı
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldığın gün sana tokat atan hisseyi hayatında tutmamalısın evlat. - Michael douglas borsa filminden 1987
Guzelmiş fakat traderlar icin gecerli.
2 sene elinde temeli saglam firma tutup dolar bazinda zarar etme ihtimalin yuzde 0'a yakin bence.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkesin dilinde garan var ama dunyadaki bankacilik kac yildir sknti yasiyor.TR'deki batık krediler ise degerlemeleri aşagiya bariz cekiyor.
Burada istikrarli buyuyen, temeli saglam, yatirim yapan şirketlerden bahsediyorum.
Eregli, hektaş, froto, alkim vb. yillardir hep en ustlerde olan firmalar.
Bu dönemde asels ve tupras milleti zarar ugratti ama sayisi kazandiranlardan daha az.
Bence portfoy yapan birinin kisa vadeli bakmiyorsa para kaybetmesi inanilmaz zor.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri