hisselerde paranın sağlam olması lazım.
450 civarı hisse var.
her 10 kademe düşüşte paçal yapan sistem yapsan. sonuçları nasıl analiz edersin mesela. ?
hisselerde paranın sağlam olması lazım.
450 civarı hisse var.
her 10 kademe düşüşte paçal yapan sistem yapsan. sonuçları nasıl analiz edersin mesela. ?
tabi filtreleme yaparım abi dersen
ozaman real sonuçları izleyemezsin.
x30 hisseleri alırım gerisine bakmam dersin. masa sandalye dediğin hisse % 5000 yapar.
kottan değil 10 hisse 50 hisse çıksa bile karda bırakır
burada anomali olan şey rastgeleliğin düzenliliği.
sonuçta x30 hisselerine abansan bile bir sinyanin kazandırma ihtimali % 50.
EMLAK böyle bir robot lazım olursa haber ver bende yazılmış ve gerçek ortamda test edilip teyidi alınmış düzgün çalışanı var.
elimizde kalmasın alıcısı çıkarsa veririm.
Spot için
mesela tüm hisselere aşağıya pasife 100 er tl lik alış yazdı
gelenler düşmeye başlarsa o hisseyi 200 tl lik dahada düşerse 400 tl lik 800 - 1600 diye alıma devam ediyor
% 1 üstü (ayarlanabilir) kar gördüğünde satıp parasını alıyor.
elde sürüyle çeşit hisse var her akşam seans bitiminde maliyetin üstüne otomatik satışını yazıp bekliyor vs vs
aklıma gelen tüm detaylarla yazdım.
aynısını vadeliyede yazdım ama baktım oraya teminat yetişmeyecek 1-2 işlemden sonra durdurdum robotu tamamen gerçek ortam testini bitiremedim. genede çalışıyor.
Bear_Bull
@BearBull26
üstad sen yapmışındır inanırım . mesele zaten hayal etmekte değil de o kadar hissenin raporunu nasıl tuttun ? test sonucu yani idealde yapılabilir belki
peki rapor varsa elinde spot için nasıl bir sonuç çıktı ? sistem tester sonucu. yani bir kaç hisse için değilde bu paçal için 450 adet hisse var elinde vb. bunun raporu.
kar al kısmı çok düşük değil mi % 1. yüzde 1 kar al için düşeni değil yani her 10 kademe düşüşte değil. her 10 kademe yükseliş yapan hisseleri alması lazımki sistem bana göre daha yüksek performans verir.
birde vadeli için demişsin teminatın yetişmeyeceğini nasıl göremedin.ben yapmadığım halde paranın yetişmeyeceğini biliyorum o nedenle sağlam sermaye lazım - tahmini 8-10 M.
gözlem için soruyorum.
yaptın direk bağladın mı ?
Şu sistemi btc de kullan daha doğrusu ona uyarla daha çok kazanırsın..
Malûm bizim borsa gibi değil ama en azından uğraştığına fazlası ile değerSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri