Pazartesi ne olacak ayu ve boğa kardeşlerim maçı kim kazanacak
Pazartesi ne olacak ayu ve boğa kardeşlerim maçı kim kazanacak
abi aslında yön konusunda çok fazla şüphelerim yok.
sonuçta 1580'den 1544'e kadar düşmüş her finansal enstrüman 12-15 puan tepki verir. misal hedef 1440 ise sonuçta dümdüz bir çizgi halinde hedefe koşmaz. ölü kedi metaforu gibi düşünmek lazım.
arada alengirli işler olur. bu hareketlerin ne zaman olacağını bilemeyiz. ben pazartesi beklerdim.
satarken kepçeyle satıp, alırken kaşıkla alıyorlar.
düşüncem böyle.
audentes Fortuna iuvat
Şimdi bu yalancıları ben ne yapim ? sen söyle ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post5481783
Hayat hoş gerisi boş
Sayın Bear Bull hesapta hala duruyor. bu saatten sonra iptal olur mu?
EMLAK böyle bir robot lazım olursa haber ver bende yazılmış ve gerçek ortamda test edilip teyidi alınmış düzgün çalışanı var.
elimizde kalmasın alıcısı çıkarsa veririm.
Spot için
mesela tüm hisselere aşağıya pasife 100 er tl lik alış yazdı
gelenler düşmeye başlarsa o hisseyi 200 tl lik dahada düşerse 400 tl lik 800 - 1600 diye alıma devam ediyor
% 1 üstü (ayarlanabilir) kar gördüğünde satıp parasını alıyor.
elde sürüyle çeşit hisse var her akşam seans bitiminde maliyetin üstüne otomatik satışını yazıp bekliyor vs vs
aklıma gelen tüm detaylarla yazdım.
aynısını vadeliyede yazdım ama baktım oraya teminat yetişmeyecek 1-2 işlemden sonra durdurdum robotu tamamen gerçek ortam testini bitiremedim. genede çalışıyor.
Bear_Bull
@BearBull26
Valla herkes böyle diyor ama takas oranlarına bakınca hafif yukarı ama yatay duruyor. Nisandan bu yana %43'ün üstüne çıkmıyor, %42'nin altına inmiyor.
https://www.hizliresim.com/lmt1qpb
Tek önemli not, Nisan ile Haziran arasında endeks yükselirken yabancılar satıyordu. Aslında uzun zamandır böyle, 2020'deki ralliyi yabancılar mal çıkmak için kullanmış. Resmen yerli yatırımcıya vermişler malı hem de fiyatlar yükselirken. Bu son yükselişte ise yabancılar hafif de olsa artıdalar yani onlar da almışlar. Bence bu değişim iyi bir sinyal olabilir. Fakat öyle yüklü aldılar vs kesinlikle yok
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Borsa KAP da .... nolu 08 -10 ay vade xautry de yapılan işlemler ... md gereğince iptal edilmiştir açıklaması yapmadıysa işlemler geçerlidir.
aracı kurum valör işlemler 20:00 - 22:00 arası tamamlanır sonrasında bakın yine.
pazartesi hesapta duruyor görürsünüz ve istediğiniz an satarsınız.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri