Sayfa 131/1006 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Para piyasalarinda kazanabilmek icin bir psycho olmak lazim..

Gercek anlamda...

Herkes olamaz

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Google haberlerde 0.36 ve 0.45 oranlarında kredi vereceklerini söyleyen haber var kamu bankalarının hit kasmak için yalan haberde olabilir tabi ki

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Verilecek olan uygun faizi bu kredinin kısıtlı sayıda verileceği bilgisi iletildi. İlk aşamada 10 bin kişi ile sınırlı tutulacak. Daha sonradan kredilerin geri dönüşleri ile birlikte tekrar yeni bir 10000 kişiye daha bu kredisi tahsis edilecek. Böylece banka tüm kaynaklarını eritmeden tüm vatandaşlara yardımcı olmanın yolunu arayacak. Burada önemli olan ilk başvuru yapabilmek en erken başvuru yapan kişiler ilk 10000 kişiye girmeleri kaydıyla bu şekilde kredilerinde kullanabilecekler.

Yine bizim hakkimizi yedirecekler anlasilan oya tahvil edebilmek icin

Sonra vergimle kapatacak bankanin gorev zararini...

Syg,

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ya venezuela gibi olacağız ya da bunlar gidecek ve o zaman eskisi gibi canlı bir piyasa olacağız. Ortası yok yani.
    Ben bunların gideceği ihtimaline oynamaya başladım. Bunlar giderse özellikle de bu ülkeden bunlar yüzünden kaçan yabancı yatırımcı mevcut bluechip hisse senetlerine öyle bir saldırırlar ki yani bu adamların gittiğini gördüğünüzde mevcut fiyatların 4 katına almak zorunda kalabilirsiniz. Ama hala gitmezlerse demek ki herkes halinden memnun demektir ve gidişat o zaman venezuela benzeri olur bence...

-------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    4 e katlamadan almak lazım o zaman.Seçim sonucunda gitmezlerse bir 4 sene beklemekte var ama

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    1994 krizinde 40.milyar dolar bile yetmemişti, piyasayı durdurmaya .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ya venezuela gibi olacağız ya da bunlar gidecek ve o zaman eskisi gibi canlı bir piyasa olacağız. Ortası yok yani.
    Ben bunların gideceği ihtimaline oynamaya başladım. Bunlar giderse özellikle de bu ülkeden bunlar yüzünden kaçan yabancı yatırımcı mevcut bluechip hisse senetlerine öyle bir saldırırlar ki yani bu adamların gittiğini gördüğünüzde mevcut fiyatların 4 katına almak zorunda kalabilirsiniz. Ama hala gitmezlerse demek ki herkes halinden memnun demektir ve gidişat o zaman venezuela benzeri olur bence...

-------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    Bu ikinci ihtimal icin her zaman %100 maldayim...

Ihtimal gerceklesirse millet mal alabilmek icin biribirini ezer benden soylemesi..

Ihtimalin ihtimali daha ufukta belirdigi anda almak isteyenler icin cok gec olacaktir..

Para kazanmak icin belli bir risk almak gerekiyor..

Biraz argo olacak ama ne kaa ekmek o kaa kofte

Oyle ben yatayim param fayisde para kazansin, boyle bir dunya yok, keske olsaydi ama uzun zamandir yok..

Syg,

Sayfa 131/1006 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •