Sayfa 106/614 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 841 - 848 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    2 ye dogru bi insin bakalim bak bakalım taşiyicimi oluyom bana yetecek burdan yukarsı bigün elbet buralar hayel olcak hiç bir hisse sonsuza kadar ayni yerde durmaz unutma.
    Sağolllll iyi ki hatırlattın," bigün elbet buralar hayel olcak hiç bir hisse sonsuza kadar ayni yerde durmaz unutma" Beş sene sonra 5,50 olması Benim için bir önem arz etmiyor. ytd.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Sağolllll iyi ki hatırlattın," bigün elbet buralar hayel olcak hiç bir hisse sonsuza kadar ayni yerde durmaz unutma" Beş sene sonra 5,50 olması Benim için bir önem arz etmiyor. ytd.
    5 sene dursun sıkinti yok herkes aldigi kadar kar eder yiyosa durur not al bu yaziyida

3. İş bankası %12 garan %8 ak %6 vakif %6 yabanci bir yıldir %5 paya sahip bunlar enayimi bir yıldir bu paylarla bekliyo hadi gecelim bizimkileri yabanci %5 payla ne bekliyo bu kadar gerileyen kar ettirmeyen hissede varmı bi yorumu olan şımdide zarara satiyorlar siz ne işsiniz mevduat %19 verirken burdasiniz 1 yıldir

4. 400 bin alış yazıp siliyor manyak mısın oğlum ? Onu bunu bilmem ben zaten param battı gözüyle bakıyorum ne yaparsan yap mk

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    İş bankası %12 garan %8 ak %6 vakif %6 yabanci bir yıldir %5 paya sahip bunlar enayimi bir yıldir bu paylarla bekliyo hadi gecelim bizimkileri yabanci %5 payla ne bekliyo bu kadar gerileyen kar ettirmeyen hissede varmı bi yorumu olan şımdide zarara satiyorlar siz ne işsiniz mevduat %19 verirken burdasiniz 1 yıldir
    Kartal, Yukarda saydıkların aracı kurum. Bu kurumlarda kaç kişinin malı var, bu mal günlük alınıp satılıyor olabilir yada patronun malı var. Bu saydıklarının kendi malı olmaya bilir.
    senin malın hangi aracı kurumda kaç yıldır bekliyorsun. senin gibi kaç kişi var mecburiyetten bekleyen bunu biliyormusun.ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    400 bin alış yazıp siliyor manyak mısın oğlum ? Onu bunu bilmem ben zaten param battı gözüyle bakıyorum ne yaparsan yap mk
    2.70 yazıyordu, sonra 2.70 malı bocaladılar 2.69 verdiler. sanırım 400 alış göstererek millete güven sağlamaya çalışıyorlar, satarsan alırım haaaa! diyorlar, sonra almıyorlar. yada açıkçılara göz dağı vermeye çalışıyorlar.ytd

7. saat 15.30 ABD büyüme verisi gelecek, %6 büyüme bekleniyor. veri daha iyi gelirse ortalık kan kırmızı olur.Piyasalar ABD nin kötü durumuna oynuyor. ABD de durum ne kadar kötü olursa ,piyasadaki bol para o kadar uzun zaman piyasada kalır . ytd

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Kartal, Yukarda saydıkların aracı kurum. Bu kurumlarda kaç kişinin malı var, bu mal günlük alınıp satılıyor olabilir yada patronun malı var. Bu saydıklarının kendi malı olmaya bilir.
    senin malın hangi aracı kurumda kaç yıldır bekliyorsun. senin gibi kaç kişi var mecburiyetten bekleyen bunu biliyormusun.ytd
    Yabanci mecburiyettenmi bekliyo sence bu kurumlarda bizim gibi kaç işi bilmez kalmistir sence adamlar depoladi veriyo asagi her kurumdan yabanci dahil

Sayfa 106/614 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •