Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Saðolun teþekkür ederim, sizinde hakkýnýzda hayýrlýsý olsun. Bizin( Çok sayðýdeðer teknikçiler) Kaðýt 4.46 ile 3.80 hareketine üçgen çiziyor, yön yukarý diye milleti gazladýlar. Üçgen uzadýkça uzadý,uzun süre aþaðý kýrmayýnca teknikçi arkadaþkar daha da cesaretlendi çoþtu ,üçgen uzayan üçgene döndü. Sonra BUMMMM! þimdi herkes düþtüðü yerden kalmaya çalýþýyor ama þirketin durumu iyi de gözükmüyor. umut olsa yabancýlar bu fiyata bunu burada býrakmaz. Çýkmayan candan umut kesilmez misali bizimki. öyle. ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Þirketin durumu iyi degil derken 80 milyon tl arsa satildi daha 2 ay önce bu þirketin borcu 211 milyon tl þimdiye kadar zarar açýklamamis yine yaziyorum kendileri açikladi daha yeni liman yatirimi artý 100 tank projesi çed raporu alýndi kimya tarafinda yatirim %30 artiyo yeni yatirimla bunlarýn tamami net 1 milyarlýk yatirim yapar baþlasýnlar yapmaya neyi bekliyorlar bilmiyoruz onlar bekliyosa bizde bekliyoruz.
bugün tahtada bir gariplik var.
alýþ tarafý ilk on kademe:2.186.303 Bütün kademeler alýþ tarafý 3.074.303
satýþ tarafý ilk on kademe:1.648.879, Bütün kademeler satýþ tarafý 2.708.244. Tahta alýþ aðýrlýklý bugün. Bunda da bir hayýr vardýr insallah.
Nesi reklam kimya yatirimi %30 artis saglicak fabrikasi yapiliyo adamlar açikladi liman buyutülecek çed raporuda açiklandi niye aldilar ozaman ne yapçaklar çed raporuyla madenmi çikacak bataklik yerden gercekten bazi haberleri çarpitmayin zamani olan varsa alsýn beklesin öyle 3 aylýk hisse deðil yükselecek kimse beklemesin
kartal, Borsada þimdiki zaman ile gelecek zaman arasýn da dünyalar vardýr. Kimya yatýrýmý yapýlýyor buna eyvallah, zaten CEO bunu sattý parasýnýda ceplerine koydular. Bunun dýþýndakiler farkýndaysanýz hep cek ,cak içeriyor. Ben bugüne kadar çok cek, cak duydum ama %99 hiç gerçekleþmedi.
Bekleye(cek) seniz bu sizin kararýnýz, buna kimse olmaya(cak) bekleme demez. Beþ sene sonra 5.00 tl ola(cak) sa, cehennemin dibine kadar yolu var, Allah belalarýný versin.ytd
Her alanda büyüyen bir türkiye ihracat ta enflasyonda geliþen ülkelerde birýnciyiz ikinciyýz ama giren vatandaþa
Yer Ýmleri