Sayfa 107/614 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 849 - 856 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Yabanci mecburiyettenmi bekliyo sence bu kurumlarda bizim gibi kaç işi bilmez kalmistir sence adamlar depoladi veriyo asagi her kurumdan yabanci dahil
    Yabancı oldığuna eminmisiniz ,gördünmü gözlerinle.Bıyıklı olma ihtimali yada Yerli insanla açılmış yabancı hesap olma durumu nedir sizce.
    Bir Atasözü derki: " Gördüğünün yarısına, duyduğunun hiç birine inanma" der.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Yabancı oldığuna eminmisiniz ,gördünmü gözlerinle.Bıyıklı olma ihtimali yada Yerli insanla açılmış yabancı hesap olma durumu nedir sizce.
    Bir Atasözü derki: " Gördüğünün yarısına, duyduğunun hiç birine inanma" der.
    Tamam işte bunlar kendini çakal zannediyo çok iyi takip ediyorum yabanci payini %25 den 5 indirdiler bekliyorum ben bunlari hadi indirsinlerde bak kimler girecek bu hisseye işlemleri gorüceksiniz yeterki bi %20 leri kaldi aşağida bakalim kullanabilecekmi

3. Yatırım yapılacak hisse var, kar alınıp çıkılacak hisse var. Polho kar alınıp çıkılacak hisse grununda bana göre. Düşünsenize 4 yıl önce bu hisseyi almış yatırımcı o kadar sürede parasının üzerine bırakın koymayı zararda bekliyor. 4 senedir parasını adam gibi hissede tutsa yada vadede, altında, dolarda tutsa şimdi gelip bu fiyatlardan yine hisse alsa kaç kat fazlasını alırdı.
    Bunlar kan emiciler, bi 4 sene daha bu fiyatlarda kalırsa hiç şaşırmam. Ama bende içerideyim 13 aydır, bekliyorum, nedenini inanın bende bilmiyorum. Bumşirket sanki patronlarona banka olarak kurulmuş, faizsiz va karşılıksız para çekiyorlar bankalarından, gelen müşterilere de kar payı vermiyorlar hatta paralarına resmen el koyuyorlar, bankadan parayı çekmek isteyen de zararla çekiyor. Polisan patron bankası

4. Bist bile 0.50 Arti durdu son saat eksiye girdi pol bekliyodu bunu aganın eli tutulmaz ver aşagi bekliyorum yatirim ucuzdan yapilir bankaci 1.80 demisti olmasada dedigi benim alim yerlerim belli

5. Gelirler %70 arttı cio 2 gunde %3 gecirdi adamsın

6. Hergün en dipten kapayınca ne geçiyor ki eline bizde 3 kuruşluk mal var mk . Senin şirketin ayaklar altında Bak bi borsaya senin kadar kötü fiyatlanan şirket varmı? Bak Akkök grubu her gün daha yukarı adamlar zarar mı ediyor win win.

7. Özkaynak karlılığı yüzde 10 un altında takılan bir firmadan medet ummuşuz. Adam şirketinin ederini tl bazında her yıl %10 arttırıyor. Yani şirket küçülüp duruyor aslında. Bunu, dolar bazlı grafiğinin sürekli düşüşü de doğruluyor. Tl rakamlara aldanmayın aslında sürekli küçülen bir holding bizim polho. Aslında ortada garip bişey yok. Sen daha özkaynaklarını yani gerçek ederini enflasyona karşı bile koruyamayan bir şirketsin. Yani sat şirketi koy mevduata daha çok kazanıyorsun. Hem de uzun yıllardır böyle. Polho reel üretiminde, satışlarında, pazarlamasında bir atılım yapmadığı sürece hakkı hep sürünmektir ki öyle de yapıyor. Şuanda çok paran var ve 2 milyar tl pd ye bile satın alsan bu şirketi her yıl zarar edeceksin. Önemli olan bir yatırımın kar etmesidir arkadaşlar. Polho kar etmiyor. Şuanda kar etmeyen bir şirket olarak pd dd sinin 0,80 lerde olması lazım. Üretimin, satışların artacağı yok. Bildiğimiz Polisan’sın sen. O halde Bu oyunu ne bozar: beklenti. Sağlam bir beklenti lazım. Mesela vizyonu geliştirecek, şirketi adam edecek bir ortaklık. Bu da kaisen el zaten sağlanmış. Onlar bile adam edememiş şirketi. Ki fiyata bakıldığında da bir beklentiyle fiyat artmış ama sonra geri çökmüş. Poliport satışı bir işe yaramaz çünkü bir vizyon, satış artışı vs gerçekleştiremez yeni alacak kişi. Çünkü inovatif bir sektör değil. Boya gibi pazarlayamazsın. Ancak agresif kapasite artışlarında bulunman lazım ki satış artsın ve nispeten yüksek kar marjını değerlendirebilesin ve konsolidelere net kar olarak yansısın.

Yani özetle ben umutsuzum. Makul bir yükselmede okutup ayrılmam lazım en kısa sürede.

8. Thyshine hakli oldugunuz konu çok ama şunu bilin geçen gün saçma sapan bir açıklamadan herkesin bilancoyu inceleyince görebileceği bir cikarimdan bile yüzde 3 gibi arttı. Hatta ben o gün buraya da yazdım "herkesin bildiği şeyi söylediler hisse yüzde 3 arttı" yazmıştım.

Yeterki istesinler kötü haberle bile ucururlar.

"Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler."

Sayfa 107/614 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •