Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 126/1004 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Viop XXXV

SPOT kapanış

2. 147.207 ile şeklini koydu market

ahahahahah

la gıymacı nerdesin.. market nerde kapattı. formasyon çalışırsa ne olur kıymacı hahahahahahha

3. Bence mantıklı, spot pozuma hedge yapmıyorum güzel karda devam ediyor onun dışında gün sonu poz bırakmamaya çalışıyorum terse dönerse bu sefer terste kalmayız inş.
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bugun vade sonu zaten dusmezdı.......persembe cuma bakın 147 ustuyse......bugun ıluzyon degıl....sadece 2 gun bekleyın ve ....
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bugun beklentim kırmızı kapatması idi. Ama vade sonu diye short pozumu long ile hedgeledim, açtığı yerde kapatarak iki ters bir düz imkanı verdi sagolsunlar, bugünün günahı olmaz yarın da 1472 kapanışta dışarıdaki herkes mal almaya koşabilir kalkabilir yani. Bakalım izleyelim ilk kez herhalde haklı çıkacaksın sen de paragöz de, pek haklı çıkamadığınıza göre demek ki yarın sabah cortla açılış yapıcam
     Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    147.207 ile şeklini koydu market

ahahahahah

la gıymacı nerdesin.. market nerde kapattı. formasyon çalışırsa ne olur kıymacı hahahahahahha

5.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Gardes neye göre zirvede ?

Dolar , Euro, peynir , zeytin , ev M2 maliyet, demir, bakır, kalay, çinko, çelik, asfalt,beton

Neye göre TL ye göre mi? TL değer kaybeden birşey hisseler sürünüyor... 10 yil önceki 5 TL lik hisse 7 olmuş ise.. bu zirve mıdır gardaş ?
    bırak tüm gün a haber izlemekten bu hale gelmiş herşeyi zirvede görüyor...

borsa daha sene başı değerine ulaşamadı bu zirve görüyor...

tuvalet kağıdı bile sene başıına göre %50 artmış bu böyle bir vaka...

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bugun beklentim kırmızı kapatması idi. Ama vade sonu diye short pozumu long ile hedgeledim, açtığı yerde kapatarak iki ters bir düz imkanı verdi sagolsunlar, bugünün günahı olmaz yarın da 1472 kapanışta dışarıdaki herkes mal almaya koşabilir kalkabilir yani. Bakalım izleyelim ilk kez herhalde haklı çıkacaksın sen de paragöz de, pek haklı çıkamadığınıza göre demek ki yarın sabah cortla açılış yapıcam

gardaş sen bilirsin. bana hava hoş. ister corta yat piramit cort git ister sote yap ister kıyma ister kavurma dayi.. sen bilin yani..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bomba yonca ve eregl grafım var
    Önümüzdeki hafta başı ile daha netlik kazanacak .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cuma günü belirttiğim gibi yonca grafı işliyor.
    9.72 üzerinde kaldığı sürece 9.95 hedefi .

Üsteki yorum geçen haftanın yorumu yükselince yorumlamıyoruz.İnce namecilere gelsin bu uyarı.
    grafta geçen hafta belirtiğim teknik yorumla ilgili 9.95 üzeri oyun biraz daha renk kazanır.
    yarın eregl de kesişme gerçekleşirse teknik olarak onuda buraya koyarız.
    kolay gelsin.

8. Bakacağız. Benim tek umurumda olan şey overall ister çıksın isterse düşsün.
     Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    gardaş sen bilirsin. bana hava hoş. ister corta yat piramit cort git ister sote yap ister kıyma ister kavurma dayi.. sen bilin yani..

Sayfa 126/1004 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •