Sayfa 974/1002 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Benjamin yatırımcı ları! Daha doğrusu hala benjaminin bir yatırım olduğunu düşünen yatırımcılar...
    Birer paraşüt edinmelisiniz şu 40/45 gün. cool:;
    Bol kazançlar.

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dolar TL paritesine biçilen rol de TL nin tedavüle girdiği günden bu yana Tl nin devalue edilmesi şeklindedir.Ama az ama çok sürekli değer kaybeder TL.O yüzden Tl nin değer kazanması eşyanın tabiatına aykırıdır,bünye bu yapacak bir şey yok)))))))))Zamanımız çok bekleriz.

Gerçi Atatürk zamanında Tl değer kazanıyordu sanırım,bak yanlış yazmış olmayayım 1938 e kadar olan dönemi tam bilemiyorum.

3. 2008-2013 arasında dayım dolara her gün küfrediyordu. Lan nereden aldım seni, lan bu doların ben ta... bilmemne Falan filan sonra sattı.

Sonrası malum... 1'den 8'e yolculuk.

Bu yatay gidişler ne kadar uzarsa, patlamanın şiddeti o kadar büyür.

Şimdi 8 olmuşken herkes keşke 2013'te full dolara girseydim der ama 2013'e geri götürsen adamı yine yüzüne bakmaz. Aynı benim 400'den almadığım yazlığı 1.5milyon'dan da almayacağım gibi

ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hazır araba firması vardı satılıkta, parasını verip alalım dedik, bize değil Fransızlara sattılar Opel'i.

Bazı şeylerin değeri parayla ölçülemez.

O firmanın sahip olduğu patentler, know-how'lar nasıl önemli demek ki, Türklerin eline geçeceğine daha ucuza da olsa Fransa'ya verelim dediler.
    Bizim elimize gecse daha mi iyi olurdu acaba ?

Istanbul 1453'de elimize gecti, bugunku haline bakinca son 568 senede pek birsey basarmadigimiz ortada.

Insan haklari, kadin cinayetleri, cocuk istismarlari ve orgutlu cehaleti saymiyorum bile.

Ne verebildik dunya insanligina ?

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bizim elimize gecse daha mi iyi olurdu acaba ?

Istanbul 1453'de elimize gecti, bugunku haline bakinca son 568 senede pek birsey basarmadigimiz ortada.

Insan haklari, kadin cinayetleri, cocuk istismarlari ve orgutlu cehaleti saymiyorum bile.

Ne verebildik dunya insanligina ?
    Dünya'da kadınlara seçilme hakkı ilk defa Türkiye'de verildi. Bir sürü şey verdik de ilk aklıma gelen bu.

Amerika'da Avrupa'da Türkler şöyle böyle diyen olursa direk aklınıza bu gelsin. Siz kadınları insan yerine koymazken biz böyle yapıyorduk diyiverin.

Son dönemler farklı tabi. Özellikle 2002 sonrasında verdiğimiz başardığımız bir halt yok.

6. Adam burada anlatiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Dolar TL paritesine biçilen rol de TL nin tedavüle girdiği günden bu yana Tl nin devalue edilmesi şeklindedir.Ama az ama çok sürekli değer kaybeder TL.O yüzden Tl nin değer kazanması eşyanın tabiatına aykırıdır,bünye bu yapacak bir şey yok)))))))))Zamanımız çok bekleriz.
    Haklısın... Taşımalı ve beklemelisiniz USD leri...
    Sizler bize gereksiniz.
    Bol kazançlar

XT1635-02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hakuna matara....memento mori.

Saab alınabilirdi gibi geliyor bana, ayrıca alan son firma Saab adını kullanmadan cereyanlı tumofil uretiyormus, Nevs 9-3 nam adıylan.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 974/1002 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •