Sayfa 406/1044 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Biraz zordur bilirim. Tek tek toplamak. Ama ne diyeyim ben çok zevk alıyorum böyle. Sonra balkona geçip yakıyorum ciurayı. Bu sefer onlar bekliyorlar. Gelsinde satalım diye. Bı bakmışlar satacak mal kalmayınca tahtada, el -mecbur yukarı çekiyor uyanıklar bana yukarıdan satmak için. Hayat zor be üstadım. Madem alacaksın niye satıyordun diye sorduyor adama. Gerçi onlarda insan. Evlerine ekmek götürme derdindeler. Biraz zaman tanı onlara. Seni anlayacaklar. Yaptıkları hatayı kısa zamanda telafi edecekler.

Hayırlı olsun diyeyim. Dolaşım azalmış sanırım.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Adamlar benden inatçı çıktı, 25bin lot alışın sadece 2.500 lotunu tek tek verdiler... Gerisi yok...!!!

Satıcı mı kalmadı, bana mı vermek istemediler anlamadım...?

Üstüne bir de 6.88 kapatmışlar...!!!

Yarın eve dönüş günü. Ekran başına geç geçerim. Saat kaç olur bilemiyorum... Yetişirsem duruma göre bakarım, ezbere önceden yazmayı sevmiyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Aleyküm selam sn. ACEMİ BORSACI bunda daha önce bir çalışma yapmıştım, temel konusunu Selim daha iyi bilir.

Teknik olarak turuncu çizgi kırıldığında yani altında haftalık kapanış yaptığında hakkın rahmetine kavuşmuş.
    Düzelteceği kadar düzelmiş görünüyor şuan siyah kanal orta kesikli çizgi 2.66 burayı geçmeden bi cacık olmaz.
    Geçerse bakarız yine.
    Sayın dandanakan hocam Allah razı olsun yorumunuz için teşekkürler 2.66 geçerse hatırlatırim tekrardan ,iyi geceler .
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Adamlar benden inatçı çıktı, 25bin lot alışın sadece 2.500 lotunu tek tek verdiler... Gerisi yok...!!!

Satıcı mı kalmadı, bana mı vermek istemediler anlamadım...?

Üstüne bir de 6.88 kapatmışlar...!!!

Yarın eve dönüş günü. Ekran başına geç geçerim. Saat kaç olur bilemiyorum... Yetişirsem duruma göre bakarım, ezbere önceden yazmayı sevmiyorum...
    Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Çok şükür 1 ay aradan sonra tekrar eve döndüm. Kaldığımız yerden devam...

Dün vermediler bugün de ben almıyorum...! Daha aşağıya yazdım alışımı, bakalım verecekler mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Hayırlı cumalar değerli başlık takipçi abilerim, ablam.
    Hava biraz naneli. Yağdı yağacak, Başkan tv ye çıktı okullar açılmalı dedi. Ne dediyse tersi oldu. Hayırlısı olsun bakalım. Bunu da yazalım. Deftere
    Aşılama hakkında bilgiler pek olumlu görünmüyor. Sağdan soldan haber akışı da pek iyi durumda değil. Yeni varyant tespit edilmiş. Bu dinine yandığımın virüsü tipini değiştirdikçe aşının etkisi nasıl olacak. Tıbbi bilgisi olanlar ne düşünüyorlar?
    Sayısal da bilmem kaçıncı haftayı devirdi hala 6 yı bilen yok. Son duruma göre içerde biriken ikramiye tutarı 206,419.xxx tl. Bu para ....
    Ula koçari seni özleyeceğimi düşünmezdim. Olsaydın ne güzel gırgır yapardık.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5. Hayırlı cumalar,
    Boşver selim yeni Dünya düzeninde bu varyant hikayesi hiç bitmez artık. Aşı satanlar köşe olur gerisi aynı.
    Sayısalı bulursan iş değişir tabi.

6. Arkadaş, aylık mı kılıyorsunuz nedir?? Ne cumaymış yaa.. Bitmedi gitti..

Bence hocanız kekeme.. Değiştirin..

İkindiden önce..

Dönüp de ayakkabısını bulamayanlara saygılar..

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Arkadaş, aylık mı kılıyorsunuz nedir?? Ne cumaymış yaa.. Bitmedi gitti..

İkindiden önce..

Bugün yoldan geldiğim için, içim geçmiş uyumuşum...

Daha yeni yeni kendime geliyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Arkadaş, aylık mı kılıyorsunuz nedir?? Ne cumaymış yaa.. Bitmedi gitti..

İkindiden önce..

Emekli adamın işi çok olur sen bilmiyon herhalde herkes ben çalışıyorum sen boştasın şu işi hallediver diye bütün işi emekliye yüklüyorlar bu memleket te.

Sayfa 406/1044 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •