Arama sonucu : 10492 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Istanbulda konut fiyatlari dunyadaki emsallerine gore hala hak ettigi gercek degerinin altinda…

Istanbulda Evlerden sonra fiyat artisi ofis , dukkan, otel gibi is yerlerine gelecek.
    Bugun istanbulda dolar bazinda otel konaklama fiyatlari Irak yada Iranin denizden uzak orta buyuklukteki kentlerin otel fiyatlari ile ayni. Hatta daha dusuk ..

Bu pandemi gectikten sonra sira ticari segmente gelecek. …

Sunuda ilave edeyim. istanbuldaki konut piyasasinda yeni bir fiyat artisini 2002-2023 de bekliyordum. Geride biraktigimiz 4-5 yillik yatay sureci daha once tahmin etmistim.

Buraya dadanan dolarcilar ve altincilar yuzunden emlak ile ilgili olumlu bir seyler yazdigimizda adeta tacize ugruyorduk. Onun icin bu forumu bir kac yil once birakmistim.

Su anda varlik namina Turkiyede en ucuz kalan sey Bist100 hisseleridir. Ozellikle Bist30 da cogu kagit les olmus..

Dunyada ise bana gore en ucuz kalmis varlik Altin ve Gumustur. Yazilim kodlarindan baska fiziki bir varlik dayanagi olmayadan bir Bitcoin bugun 50 bin dolar ama 31.5 gram ons altin 1800 dolar olsun. Bu kadar buyuk bir paradox cok uzun sureli olamaz. 2023-2024 yillarinda dunyada altin ve gumus icin buyuk yukselis dalgasinin baslamgic donemi olacagini dusunuyorum.
    Son düzenleme : abartin; 03-09-2021 saat: 01:37.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •