1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Originally Posted by battousai Vee Ekgyo Pddd 0,46 Gardaş ney çökecek Allah aşkına Ahahhahahaha istersen kilometrelerce yaz. çökecekse çöker, gidecekse gider. ayrıca ekgyo üzerinden analiz kasmak da ne biliyim işte.
audentes Fortuna iuvat
Originally Posted by el turco istersen kilometrelerce yaz. çökecekse çöker, gidecekse gider. ayrıca ekgyo üzerinden analiz kasmak da ne biliyim işte. White head Memo style gibime geldi...
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Market Soul White head Memo style gibime geldi... anlayamadım. o ne demek acaba?
Originally Posted by el turco anlayamadım. o ne demek acaba? İtibar puanına sardım...
Originally Posted by el turco istersen kilometrelerce yaz. çökecekse çöker, gidecekse gider. ayrıca ekgyo üzerinden analiz kasmak da ne biliyim işte. İzle ve öğren hahahahahahahahahhahahahshahaaha
Ekgyo kupondur.. Milli piyango misali aslında her ay elde durmalı..reisin lafına bakar Originally Posted by el turco istersen kilometrelerce yaz. çökecekse çöker, gidecekse gider. ayrıca ekgyo üzerinden analiz kasmak da ne biliyim işte. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum Rules
Yer İmleri