Sayfa 19/1002 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Tamamlayıcı sigorta anlamsız yaşlılık için düşünüyorsanız 70 den sonra yenileme yapmıyorlardı birçok akrabamın başına geldi .

Gençken zaten gitmezsin diye işine geliyor yaşlandı isen yapmıyorlar bu işlemi

Tabi hafif işleri eş dost muhabbeti ile halledemiyecekler için ayakta tedavi teminatı da şart.emekliyim ama devletin sağlık hizmetine asla tek başına güvenmem.bir doktor devlette çok iyi olabilir onun hatrına devlette de ameliyat muayene falan olunabilir ama sıradan rutin bir sağlık hizmeti artık devletten alınamaz.pek çok nedeni var olayın bu bir devlet politikası devlet sağlık olayı özellerde hallolsun istiyor.

Arkadaşlar sağlık işi başka ise benzemez acil bir durum olur o poliçe hayat kurtarıcı olur.ben yaklaşık yedi yıldır sigortalayın hic kullanmadım ama paraya sıkışsam kaskoyu yaptırmam sağlık sigortasını yaptırırım.

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Tamamlayıcı sigorta anlamsız yaşlılık için düşünüyorsanız 70 den sonra yenileme yapmıyorlardı birçok akrabamın başına geldi .

Gençken zaten gitmezsin diye işine geliyor yaşlandı isen yapmıyorlar bu işlemi
    Daha öncede söylenmiş,3 yıl kesintisiz yaptırırsanız belli bir yaştan önce ömür boyu uzatma hakkı kazanıyorsunuz.

5. 15-20 yıl ödeyenleri çıkardılar evrak gönderiyorlardı 70 e girdiniğiz için poliçeniz iptal oldu diye .

Ortalama ömür uzadığı için ileri attılar mı bilmiyorum evrak işlerini ben yaptığım için iyi biliyorum
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Daha öncede söylenmiş,3 yıl kesintisiz yaptırırsanız belli bir yaştan önce ömür boyu uzatma hakkı kazanıyorsunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    15-20 yıl ödeyenleri çıkardılar evrak gönderiyorlardı 70 e girdiniğiz için poliçeniz iptal oldu diye .

Ortalama ömür uzadığı için ileri attılar mı bilmiyorum evrak işlerini ben yaptığım için iyi biliyorum
    Yarın kendi şirketime danışayım,eğer haklı sebepleri yoksa tam bir yaprağını yiyip sapına gelince meleme durumu,bana TSS belli bir yaştan sonra gerekli zaten..

7. Misal bir aile büyüğüne hayat sigortası yaptınız ödüyorsunuz orada da 75 yaşına kadar teminat yaptırılıyor oradan da atıyor bunun. Yaşı ileri her an ölebilir yüksek ölüm teminatı ödemeyelim diyorlardı birikmişi verip onda da kapı önüne koydular .

Küçük puntolarla dikkat etmek gerekiyor firmaların
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yarın kendi şirketime danışayım,eğer haklı sebepleri yoksa tam bir yaprağını yiyip sapına gelince meleme durumu,bana TSS belli bir yaştan sonra gerekli zaten..

8. Puntoyada gerek yok. Heryerde yazdığı gibi *Sözleşmede değişiklik hakkı saklıdır dese yırtar heralde. Ömürboyu garantili de olsa. Hakkım saklıydı ortaya çıkardım der.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Misal bir aile büyüğüne hayat sigortası yaptınız ödüyorsunuz orada da 75 yaşına kadar teminat yaptırılıyor oradan da atıyor bunun. Yaşı ileri her an ölebilir yüksek ölüm teminatı ödemeyelim diyorlardı birikmişi verip onda da kapı önüne koydular .

Küçük puntolarla dikkat etmek gerekiyor firmaların

Sayfa 19/1002 İlkİlk ... 917181920212969119519 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •