Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Korku, insana neler yaptýrýyor canlý canlý görüyoruz. Bizim ülkede ekonominin baþýnda dünyanýn en iyi ekonomisti bile olsa haddini aþamaz. Hele bir de doðrularý söyleyerek fikir beyan ederse tekmeyi yer. Aðanýn þeyinin üzerine þey olmaz gibi bir söz vardý galiba, iþte öyle bir þeyler.
Yalnýz bugün piyasa hareketlerine bakýp dökülen çok olacak. Þahane bir oyun oynanýyor. Sabreden son bir yýlýn ekmeðini çýkaracaktýr diye düþünüyorum. Ekran hareketleri çok iz býrakýyor. Hiç bir þekilde yatýrým önerisi deðildir.
Bana niçin gomünistsin diyorlar iþte bu sebeblen, bazýlarý ön kapýdan ahali ise arka kapýdan, kaymakamlýða girdiði için.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Sanki apartman binasý,bence tabelasý da olmasa hiç devlet binasý hüviyeti yok görünüyor?![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Korona virüs haritasý güncellendi , il bazlý artýk iki doz aþý olanlarýn yüzdeleri gösterilecek .
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ev fiyatlarý çok yüksek diye söylediðimizde "dünyada kereste fiyatlarý kaç dolara yükselmiþ bilioonuz muu?" diyenlere hatýrlatayým kereste fiyatlarý demirden daha çok düþtü.
Kereste fiyatlarý son üç ayda 1672 dolardan 580 dolara kadar düþtü. Fiyatlarý düþürmezsiniz biliyorum ama maliyet diyeceksiniz ya hatýrlatayým dedim...
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Dow -902
S&P -2.65%
Türkiye etf -2.88%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri