Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 278/1004 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    cin con sus burayı amma da okuyorsun...
    Sevdim seni dostum.
    Yalnız saygılı ol...
    Böyle dallama olmaz sabah akşam yönetime bana burada yazan 4-5 kişiye sallayıp.
    sonra burayı takip ediyor.Dün baktım bizim çomar ne yazmış diye , paket yaptılar bunu hala kavurma ayaklarındaburadaki 2. nick ni oradada kullanıyor yazmış kendini cons bayım siz bu işi biliyorsunuz vs cilala parlat yazıları , eleman sonra kendine birde thanks bayım yazıyorbu elamanın acilen doktora gitmesi gerek her geçen gün HAYAL aleminde bir şeyler üretiyor.
    ha sana da sallamış listeye girmişin

2. Yukarı yönde bir bacak eksik görünüyor, kısa da kalsa bir bacak gelmeli...

Misal Russel2000

Asıl turpun büyüğü heybede, NASDA Q100

Bu fraktal tökezlerse, hikaye biter.

Hem Dow Jones, hem NASDA Q uzatan birli itki görünümünde, Russel2000 ise standart bir itki görünümünde..DJI buna göre 36.000 leri, NASDA Q ise 16.000 leri (yaklaşık) görmeli gibi duruyor..YTD

Dolayısıyla bize mesafece oranlarsak, komple XU030 ve XU100 dipten itibaren br double zigzag olmalı, bu düzeltme de bir zirveye (yaklaşık) uzanan flat olmalı, yani zirveye kadar bir üçlü, A-B-C. Halen C1 oluştu, C2 yi çiziyoruz gibi...

Tabi dünya borsalarını rahatlatıcı bir şeyler olmalı, 2021 verisi geldikten sonra bakacağız, çünkü pandemi hala devam ediyor, şimdilik izlemeye desteğe devam filan demeliler..bence...

Yok piyasalar mesaj vermek isterse, NASDA Q izlenmeli bence, o minik düzeltmeyi hasarsız atlatıp fraktala devam etmeli...YTD

3.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Elliott'la para kazanılmaz. 5 bitti deniyor, devam ediyor, aha sindi bitti deniyor devam ediyor, ahanda bitti bitecek sabir sabır deniyor sermaye bitiyor!

Bu analiz türüne bakacaksanız mutlaka tetik gozlenecek, ayrıca pozdan kaçış stratejisi olacak..

Yoksa çok ağlarsınız.
    Ben indikatörleri filan da çıkarttım abi, anlamıyom yok poz. uyumsuz dio hop bi çakıyolar uyumsuzluk giderildi, NU diyolar bi alıyolar uyumsuzluk giderildi, yutan boa dio yuta yuta çakıyo, yutan ayı dio yuta yuta alıyor, doji dio küt dojiden sonra gaplı aynı yöne açıyo filan. Herkes kullana kullana biraz tekniği robotlar aşındırmaya başlamış gibi geliyor.

Spotta temel, viop da becerebilirsem sadece fiyat ve hacim (bi de bollinger çok seviyorum) başka bişeye bakmıyorum inan.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben indikatörleri filan da çıkarttım abi, anlamıyom yok poz. uyumsuz dio hop bi çakıyolar uyumsuzluk giderildi, NU diyolar bi alıyolar uyumsuzluk giderildi, yutan boa dio yuta yuta çakıyo, yutan ayı dio yuta yuta alıyor, doji dio küt dojiden sonra gaplı aynı yöne açıyo filan. Herkes kullana kullana biraz tekniği robotlar aşındırmaya başlamış gibi geliyor.

Spotta temel, viop da becerebilirsem sadece fiyat ve hacim (bi de bollinger çok seviyorum) başka bişeye bakmıyorum inan.
    Prechter'de Elliott kanalları var, yanlış hatırlamıyorsam 3 taneydi dördüncüsünü tanımlayan da vardı. İzlenen hareket bunlardan birine oturmuyorsa o sayım çöptür. Oturuyorsa da tetik mekanizması şart. Hem girmek hem çıkmak için.

Bollinger 9:2 dene her periyotta trend takip için çok etkili. Mesela saatlikte yukarı trend takip ediyorsun, trend boyunca fiyatlar alt banda değerek devam eder. Başlayan düzeltme alt bandı ihlal etti sürüklemeye başladı, düzeltme uzayacak demektir, bir üst periyoda geç, mesela 90 dk ya da 2 saatlik..

5. Bendeki durum
    saatlik renko barlar
    öğlen viop erkenden yeşil oldu
    x30 da akşama doğru yeşile dondu
    fakat saatlik olunca aşağı yukarı olabilir
    o zaman da tam aldım dersin piyasa satar
    tam sattım dersin piyasa alır.
    benim acımdan 1462-1466 üstüne çıkmak lazım
    x30 da da 1565 üstü önemli

bugün iyi başlasak da devamı soru işaretli olur

6. faiz gününe kadar pıst 100 1400-1460 arası gider gelir gibi ,
    Dow da düzeltmeler %-3 altına kayarsa bizde de oyun değişir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

hareketli ortalama, bollinger ve CCI
    bende bunları çok severim
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Prechter'de Elliott kanalları var, yanlış hatırlamıyorsam 3 taneydi dördüncüsünü tanımlayan da vardı. İzlenen hareket bunlardan birine oturmuyorsa o sayım çöptür. Oturuyorsa da tetik mekanizması şart. Hem girmek hem çıkmak için.

Bollinger 9:2 dene her periyotta trend takip için çok etkili. Mesela saatlikte yukarı trend takip ediyorsun, trend boyunca fiyatlar alt banda değerek devam eder. Başlayan düzeltme alt bandı ihlal etti sürüklemeye başladı, düzeltme uzayacak demektir, bir üst periyoda geç, mesela 90 dk ya da 2 saatlik..
    VIOP'da sadece 1 dakikalık bakıyorum, onda da kullandığım parametre 300, 3. En rahat böyle oldu. Mesela cortlıcaksın bollinger dibinden cortlamak veya tepesinden lönklemek anlamsız doygun oluyor fiyat. Tek amacım marj aramak yani bollingerde, daha fazla anlam yüklemiyorum.

Sayfa 278/1004 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •