Biraz daha zulaladık. Canı cehenneme, tapınak yemini etmişler. Satın gidin birisine, çimentoyla uğraşın, bu işi sevmiyorsanız.
Gırram tepki verdirtmediler!!!
Tarman bey zarar yazan Agyo'yu uçurdu resmen, şimdi biraz gevşedi ama hala senelikte %50 kazandırmış gözüküyor, ama buna hep üvey evlat muamelesi yapıyor, sene başından beri tonla zarar ettirdi.
Agyo'da payı fazla, önce can sonra canan.
Biraz ilgilenseydi bu da 18-20 lerde olurdu zaten.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
İş yatırım mum grafik atmış bilmem kaç günlük mumlara göre 12.32 hedef fiyat, ıvır zıvır. Piyasada başka kağıt mı bulamadınızda cemtaşa yazıyorsunuz. Gün içi aracı kurum mapilasyonları. Başka kağıt yok mu? Piyasa devlerini bıraktınızda cemtaşa sardınız. Yayınlatın raporları... Sıkıntı yok.
Taiwan steel 180-183 dolar arası dolanırken bugün 188.5dolar ve cemtas ekside!!!
Biz yemeyiz çakal sürüleri!!
Aslında steel emtia olarak takip. Etmek daha doğru.
Şu an 5602 de ve eylül ayında yükselişte. Cemtaşo ise paso basıyorlar. Burası türk borsası iste.eylül başından 5200 den 5600 lere gelmiş çelik fiyatları ama 14 tl den 13 tl ye düşmüş bi cemtas. Eee belli ki satışlar gırla maşallah. Bizim adiler ise manipülatif basmanın peşinde!
Yer İmleri