Sayfa 417/692 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon
Arama sonucu : 5531 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    aynen dostum, Bos konusan cok duz dunyaci, cipli asici kesim var , keske bunlar hepsini afkanistana yollayabilsek
    Patrick'i mi tasvir ettin?
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

2. Yurtdışı için Midas hesap açtım düzeltme bekleyince hazır olsun diye ben bekledikçe daha yukarı gittiler ama sabırlıyımdır .

IB herkes bahşediyor yurtdışı firmasının herhangi bir temsilciliği var mı burada bir sıkıntı durumunda ulaşabileceğimiz .

Bu arada Geçimşe baktım genel anlamda Midas kötü yorumlar var acaba nedir sebebi Türkiye’deki yetkili bir aracı kurum değil mi bunlar

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yurtdışı için Midas hesap açtım düzeltme bekleyince hazır olsun diye ben bekledikçe daha yukarı gittiler ama sabırlıyımdır .

IB herkes bahşediyor yurtdışı firmasının herhangi bir temsilciliği var mı burada bir sıkıntı durumunda ulaşabileceğimiz .

Bu arada Geçimşe baktım genel anlamda Midas kötü yorumlar var acaba nedir sebebi Türkiye’deki yetkili bir aracı kurum değil mi bunlar
    IB'nin Türkiye'de temsilciliği yok. Müşteri Hizmetleri ilgileniyor ama site üzerinden problem olunca. TC ile ne kadar az alakaları olursa o kadar iyi. ;)

Midas'ı tanımam etmem. Yukarıda bahsettiğim sebepten dolayı da önermem. Kişiye göre değişir tabi bu.

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    Interactive Brokers kripto para alım-satım işine girmiş. Sadece U.S vatandaşları için geçerli.

https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=49513
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5. Preview'da 1 pound gösterdi komisyonu yanlış görmediysem. IMB'a ekleme yaptım ama asıl rapor yarına çıkar. Çok iyi oldu böyle. LSE'den her alıma 10 dolar bayılıyordum enayi gibi aylardır. 50-60 dolar sırf oradan yedim kazık. (tiered fiyatlandırmasından bahsediyorum bu arada)

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Preview'da 1 pound gösterdi komisyonu yanlış görmediysem. IMB'a ekleme yaptım ama asıl rapor yarına çıkar. Çok iyi oldu böyle. LSE'den her alıma 10 dolar bayılıyordum enayi gibi aylardır. 50-60 dolar sırf oradan yedim kazık. (tiered fiyatlandırmasından bahsediyorum bu arada)

ytd
    teşekkürler. saklama vb. ücret falan kesilirse haber edersiniz.
    Şu an için IBKR baş tacımız
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett

7. Rapor çıkmış, £1 komisyon + 0.05% LSE vergisi almışlar. Çok iyi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Rapor çıkmış, £1 komisyon + 0.05% LSE vergisi almışlar. Çok iyi.
    aylıkta herhangi bir saklama kesmezlerse bu iş tamamdır.

Sayfa 417/692 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •