Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Arama sonucu : 8028 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 25 yıldır çalışıyorum. Bir kere işsizlik ödeneği aldım oda kısa bir süre....

Yıllardır benden kesilen işsizlik param nerede Hastaneye deseniz zaten özel sağlık sigortamız var.... Ama onu bile çok şükür kullanmam... Benim maaşımdan kesilen vergiler. Bende hakkımı helal etmiyorum. Benden kesilen vergilerle aşı oldunuz mu diyim

Özgür bir dünyadayız özgürüz...
    Aşı olamazsanız ölürsünüz denmiyor..... Aşı olmaz iseniz.... yakında diyecekler ki hiç bir yere giremezsiniz.... Tüm eğlencelerinizde mağdur olursunuz.

2. Yoğunbakım verilerini kabul ediyor musunuz, aşı olup da yoğunbakıma yatan veya vefat eden insan sayısının çok çok az olduğuna?
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    25 yıldır çalışıyorum. Bir kere işsizlik ödeneği aldım oda kısa bir süre....

Yıllardır benden kesilen işsizlik param nerede Hastaneye deseniz zaten özel sağlık sigortamız var.... Ama onu bile çok şükür kullanmam... Benim maaşımdan kesilen vergiler. Bende hakkımı helal etmiyorum. Benden kesilen vergilerle aşı oldunuz mu diyim

Özgür bir dünyadayız özgürüz...
    Aşı olamazsanız ölürsünüz denmiyor..... Aşı olmaz iseniz.... yakında diyecekler ki hiç bir yere giremezsiniz.... Tüm eğlencelerinizde mağdur olursunuz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •