Sayfa 31/177 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1414 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. Gunes paneli satisi yapacakmis.Aferin...

2. Şirketlerin halka açılmaları şirketlere önemli bir getiri sağlar.
    Finansal yapısı güçlü şirketler haline geldikçe yüksek karlılık düzeyine erişen şirketlerin karlarını küçük ortaklarıyla paylaşmaya çok da gönüllü olacaklarını pek tahmin etmiyorum.Neticede hiç bir şirket ticari faaliyetlerini hayırsever bir mantıkla yapmaz.
    Halka açık bir şirket çok güçlü bir finansal yapıya sahip olduğunda ve ciddi bir büyüklüğe ulaştığında kendi şirketine yatırım yapmak çok daha kârlı olabilir.Bu hem o şirkete hem de gerçek yatırımcı küçük ortaklara son derece yararlı katkılar yapabilir.Şirketin geri alımlarıyla bu yıl ne kadar ek temettü geliri elde edebileceğini gerçekten merak ediyorum.

3. Amerikalı fonlar satarken Avrupalı fonlar alıyor gibi görünüyor. Tabi finansal piyasalar karanlık bir kuyu, para her türlü kılığa girebiliyor.

4. Sahiplik göstergesi açısından taktir görmesi gereken bir tablo bence. Şirketinin arkasında durmak böyle olmalı. Helal olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku

Sahiplik göstergesi açısından taktir görmesi gereken bir tablo bence. Şirketinin arkasında durmak böyle olmalı. Helal olsun.
    Şirket bugün de heybeye 880 bin lot atmış.

16.09.2021 tarihinde 31,72 TL - 31,90 TL fiyat aralığından (ortalama 31,8156 TL) 880.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu ARCLK payları 17.419.652 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %2,5779)

6.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    İyi ki bir yıldır hergün iyi bir haber geliyor. Hem de geri alımlar var. Bu haberler olmasa ne yapardık.
    Arçelik'in sadece sadece marka değeri piyasa değerinin en az iki katı. Dünya markası ve dünya devi olmuş kimin umurunda.
    17 günlük al satçılar para kazanıyor, çer çöp kağıtların peşinden koşuyor.
    Aslında piyasada fazla kağıt da Yok ama ciddi alıcı Yok. Fonlar da bankalarının aracılık ettiği boş kağıt peşinde koşuyor.
    Hadi bakalım. Keser döner sap döner bu hesap birgün döner.
    Genel olarak yatırımcı hep olumsuz düşünüyor ama bence bu şirketin adil fk'sı kötü zamanda 9-10, ralli zamanı 12-15 arası. Marka değeri ve büyümesiyle hak ettiği fiyatlamaya er-geç gelir. Koç alımları da bu yüzden. Hayrına değil. Bekleyenler güneşli günleri de görecek ama görüyorum ki zamanı geldiğinde çoğu kişi hissede olmayacak. Borsanın özeti bu. Beklemeyene, sabırsız olana, kötümser olana para yok. Burası hızlı zenginleşme yeri değil, şansa hızlı zenginleşenler de kazandığının çoğunu bu sene geri verdi zaten.
    Simplicity is the ultimate sophistication.

Bu gün aranıza bende katıldım, yarın birmiktar daha alma niyetim var. Tüm arkadaşlara bol kazançlar diliyorum,

8. Maşallah şirket tam hız alıma devam ediyor. Birileri de tabi ki tam hız satıma. Bugün ben de şirkete destek çıktım. 30 lot. Ateşe su taşıyan karınca misali tarafımız belli olsun. Bakalım bu işin sonu nereye varacak.

01.07.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında 17.09.2021 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir.

17.09.2021 tarihinde 31,84 TL - 32,04 TL fiyat aralığından (ortalama 31,9378 TL) 1.330.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu ARCLK payları 18.749.652 adete ulaşmıştır. (Şirket sermayesine oranı %2,7747)

Sayfa 31/177 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •