Gunes paneli satisi yapacakmis.Aferin...
Gunes paneli satisi yapacakmis.Aferin...
Þirketlerin halka açýlmalarý þirketlere önemli bir getiri saðlar.
Finansal yapýsý güçlü þirketler haline geldikçe yüksek karlýlýk düzeyine eriþen þirketlerin karlarýný küçük ortaklarýyla paylaþmaya çok da gönüllü olacaklarýný pek tahmin etmiyorum.Neticede hiç bir þirket ticari faaliyetlerini hayýrsever bir mantýkla yapmaz.
Halka açýk bir þirket çok güçlü bir finansal yapýya sahip olduðunda ve ciddi bir büyüklüðe ulaþtýðýnda kendi þirketine yatýrým yapmak çok daha kârlý olabilir.Bu hem o þirkete hem de gerçek yatýrýmcý küçük ortaklara son derece yararlý katkýlar yapabilir.Þirketin geri alýmlarýyla bu yýl ne kadar ek temettü geliri elde edebileceðini gerçekten merak ediyorum.
Genel olarak yatýrýmcý hep olumsuz düþünüyor ama bence bu þirketin adil fk'sý kötü zamanda 9-10, ralli zamaný 12-15 arasý. Marka deðeri ve büyümesiyle hak ettiði fiyatlamaya er-geç gelir. Koç alýmlarý da bu yüzden. Hayrýna deðil. Bekleyenler güneþli günleri de görecek ama görüyorum ki zamaný geldiðinde çoðu kiþi hissede olmayacak. Borsanýn özeti bu. Beklemeyene, sabýrsýz olana, kötümser olana para yok. Burasý hýzlý zenginleþme yeri deðil, þansa hýzlý zenginleþenler de kazandýðýnýn çoðunu bu sene geri verdi zaten.
Simplicity is the ultimate sophistication.
Bu gün aranýza bende katýldým, yarýn birmiktar daha alma niyetim var. Tüm arkadaþlara bol kazançlar diliyorum,
Maþallah þirket tam hýz alýma devam ediyor. Birileri de tabi ki tam hýz satýma. Bugün ben de þirkete destek çýktým. 30 lot. Ateþe su taþýyan karýnca misali tarafýmýz belli olsun. Bakalým bu iþin sonu nereye varacak.
01.07.2021 tarihli Yönetim Kurulu kararýyla baþlatýlan pay geri alým iþlemleri kapsamýnda 17.09.2021 tarihinde yapýlan alýmlar tabloya eklenmiþtir.
17.09.2021 tarihinde 31,84 TL - 32,04 TL fiyat aralýðýndan (ortalama 31,9378 TL) 1.330.000 adet pay geri alýnmýþ ve Þirketimizin sahip olduðu ARCLK paylarý 18.749.652 adete ulaþmýþtýr. (Þirket sermayesine oraný %2,7747)
Yer Ýmleri