Sayfa 626/937 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by ZG1453 Yazıyı Oku
    Defalarca yazdım gene yazayım....

Ben ve arkadaşlarım bu hisseyi aldığımızda ne derin hisse ne de siyasiler vardı...

Ben ve arkadaşlarım işkur işatr işbtr yi bankanın yapısal bozukluktan dolayı aldık ve inanıyoruz ki banka bizden alacak bu hisseleri... (akbank,garanti bankası gibi)

hissesi olmayıp,bu işe güvenmeyen ve inanmayan neden buraya yazar anlamıyorum
    Büyük hisselerde büyük oyunlar olur, oluyor da Ama bazılarındaki gerginlik daha bir dikkat çekiyor. Böylesine bir hisseyi, ortalama bir araba parasına verenler "eğer gerçekten" varsa, onlar zaten sonu görmeyi hak etmemiş olanlar. Herkes nasibini yer. 2018 den beri bekliyorum 2023 ü de beklerim ama sanki 2023 görmeyiz gibi. Kimseye yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Okacha ben kazandım 2018 den bu yıla kadar hıc calısmadım suan tatildeyim
    Burda tarıh veren kişileri uyardım ama hala bıldıgını okuyor kimse nin birşey bildigi yok ama para icin herşey yapanlar var olumlu yada olumsuz ne varsa yazıyorum
    Aldıgım hisseler belli işkur kutpo erbos en az gıden %1000gitti.suan gözde var sana da faydası olur sen bırtürlü kazanamadın kısa vade bakarsan kazanamazsın da başkaları icin calısmaya devam edersın
    Ytd.
    Ben şuan inşaatta günlük yevmiye 100 tl ile çalışan bir işciyim.Hem borsaya bakıyorum hem kum çekiyorum.yevmiyemi 100 tl den 120 tl ye çıkarmak için uğraşıyorum.Sana iyi tatiller.

3. Bu hisse de degeri banka bilir. alan alır satan satar. 2017 alıs ihtıyac olmayan kücük bir para bagladım bu fiyatlarda banka toplamaya calısıyorda olabılır ama bende bu fiyat a verilecek hısse yok vade de sınıryok
    Bakkal dükyanı bile bu fiyata verilmez
    Ytd.

4. Nasılki sanayiyi birleştirdiyse elbet finansalda birleşip holding yolu açılabilir hükümette epeydir gündeminde tutmasada belki hamleyi yapacak. Ara ara ümitsiz olsakta iş bankası kurucu hissesi bu hisse.

5.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Hisse derin hisse tarafından para babalarıyla birlikte toplanıp cumhurbaşkanının sözüyle 500 lü fiyatlara çekildi.gazlana gazlana millete itelendi.Ne el koyması kardeşim herşey kanuna uygun.Kaldı ki iş bankasına çökme işi ebedi olarak bitti niye mi seçimden sonra akp diye bir parti kalmayacak rahat olun.Burda bana kızanlar sayanlar sövenler vardı.Şimdi birbirlerini yiyyorlar.Derin hisse size hayal sattı malı kafanıza çaktı.Boşuna beklemeyin.Birileri elinde kalanları da çıkmak için bugün yarın az kaldı meclis açılıyor diye diye gündemi sıcak tutmaya çalışıyor.Bülent Turan bizzat ilgileniyordu ne oldu.Ülke de kriz var ve daha da derinleşecek.Akp kendi derdinde.Efe kuzey sonunda doğru yolu buldun aferin.Araştır bakalım senin mangırları kimler deve etmiş.Gerçi senin yan kağıtların var.Düldül holding,gıpgıp tekstil,boruenerji,şalvarbank.Bunlardan iyi kazandın.Yersennn…
    İyi de siz olayı yanlış anlamışsınız. Atatürk hisseleri hazineye geçmiş ya da geçmemiş bizi ilgilendirmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    İyi de siz olayı yanlış anlamışsınız. Atatürk hisseleri hazineye geçmiş ya da geçmemiş bizi ilgilendirmiyor.
    Aslinda bir hayli ilgilendiriyor.
    CHP`nin "emanetindeki" hisseler eger hazineye devredilirse, TC devleti %28 hissesi ile %37 hissesi olan munzam sandiktan (efes holding+tibas+tecim+vs...) sonra is bankasinin en büyük 2. ortagi olur ve haliylen hissesi kadar da artik temettüye ortak olmus olur.

Yönetim kuruluna devletin yöneticilerinin uygun gördügü 4 adet üye atanir ve üyeler alinan tüm kararlarin icinde yer alirlar.
    Buraya kadar her sey malum zaten...

Bence esas soru su?
    a) TC devleti artik sahip oldugu %28 hissesine düsen temettüyü almak mi ister?
    b) yoksa 30 yildir sonuc alinamamis ve halen devam eden bir davada ciddi maduriyet görür, radikal bir kararla maduriyeti giderir ve alacagi temettüyü kendisi azaltir.

konu bu bence

7.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Aslinda bir hayli ilgilendiriyor.
    CHP`nin "emanetindeki" hisseler eger hazineye devredilirse, TC devleti %28 hissesi ile %37 hissesi olan munzam sandiktan (efes holding+tibas+tecim+vs...) sonra is bankasinin en büyük 2. ortagi olur ve haliylen hissesi kadar da artik temettüye ortak olmus olur.

Yönetim kuruluna devletin yöneticilerinin uygun gördügü 4 adet üye atanir ve üyeler alinan tüm kararlarin icinde yer alirlar.
    Buraya kadar her sey malum zaten...

Bence esas soru su?
    a) TC devleti artik sahip oldugu %28 hissesine düsen temettüyü almak mi ister?
    b) yoksa 30 yildir sonuc alinamamis ve halen devam eden bir davada ciddi maduriyet görür, radikal bir kararla maduriyeti giderir ve alacagi temettüyü kendisi azaltir.

konu bu bence
    Hisselerin sadece kuru mülkiyeti CHP’de, gelirleri zaten devlete gidiyor. Ben sürecin holdingleşme ile çözüleceğini, hazineye devir sürecinin sonrasında gündeme geleceğini düşünüyorum. Holdingleşme sırasında imha ile biz zaten dışarı çıkmış olacağız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Bankers Yazıyı Oku
    Hisselerin sadece kuru mülkiyeti CHP’de, gelirleri zaten devlete gidiyor. Ben sürecin holdingleşme ile çözüleceğini, hazineye devir sürecinin sonrasında gündeme geleceğini düşünüyorum. Holdingleşme sırasında imha ile biz zaten dışarı çıkmış olacağız.
    Benim sorum bu degil ama: Devlet, güc kendindeyken 30 yildir cözülmeyen bir konuya (kendi aleyhine de olsa) destek vererek kendi temettü gelirini kendisi azaltir mi? ve 30 senelik cözümsüzlügün bedelini (ki bu bedeli artik kendi belirleyecektir ve kendisi ödeyecektir) ne olarak belirler acaba?

Sayfa 626/937 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •