Sayfa 57/1002 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    -> Köyişleri müdürüne bile son model makam aracı tahsis edilmesini ihtiyaç olarak gören Ahmet T.(68), 2.000 TL'lik Çin malı cep telefonunun lüks olduğundan emin...
    -> Van'da dorsesinden kaçak Afgan göçmen çıkmayan TIR'ın şoförü ''Kesin daha büyük bir iş çeviriyor'' şüphesiyle gözaltına alındı...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Kabinede Bakan olmak için gerekli yeterliliğe sahip olan sevimli Papağan, bir gece yarısı kararnamesiyle görevlendirilmeyi bekliyor...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=396594

3. Sana gıcık veren laf sokan biri varsa direk engelle geç o kendini avutsun dalga geçtiğini sansın aklınca çoluk çocuk panayır yeri mübarek seviye yerlerde ..

Millette dışarıda eğlenceyi para lazım tabi burada john benjamin geçerek vakit geçiriyorlar garip .

Onları kale almazsan daha hırçınlaşırlar sanırım .

Bazıları diyor Web modda engellediğin kişiyi okuyabiliyorsun diye .

Mobil versiyon burnunda önüne geçmiş engeli kaldırmadan hayatta okuyamıyorsun .

Öyle sanan gerzerkler varsa onu da belirtmek istedim .

Kızım size söylüyorum gelinim sen anla misali .

Sokakta söylenmeyecek kelimeler burada söyleniyor ona da ayrı hastayım zaten.

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bu başlığa kimler geldi kimler geçti,en kızdıklarım farklı niklerle tekrar üye olanlar...

4. Pek muhterem , pek sevgili yazarlarımız ; bu başlık uzun süre yatay giden şey nedeniyle dertleşme, sosyalleşme hatta stres atma amaçlı kullanılmıştır. Amaaa tam da bu kritik günlerde hep beraber araştırma yaparak analizciklerimizi paylaşsak da cebimiz para görse fena mı olur ........

En azından 23 Eylül PPK sonuçlarına kadar ciddi ciddi işi bilen yada sağlam duyum alan yazarlarımız bizlere ışık olsa diyorum. Hepinize saygılar sunuyor, bol kazançlar diliyorum.

5. Mesela Atilla Yeşilada şu videosunda https://www.youtube.com/watch?v=Wi9qxBoelDc altın diyor,

bu vatandaş ta şöyle diyor https://www.youtube.com/watch?v=q6oINqA0QlM

Ama benim favorim Tunç şatıroğlu. Adam hem temkinli hem öfkeli .

6. Yeşilada faiz indirimi gelcek diyo yukarıdaki videoda, çok emin kendinden. İlginç.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Beşiktaş kesin alır şampiyonluğu bu sene de. Hisse ne olur bilemem çıkar mı yine 12-13lere diye şeytan dürtmüyor değil. (Fenerliyim)

23 Eylül de MB nin faiz kararı yaklaştıkça dolar euro fiyatları yükseliyor

Sayfa 57/1002 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •