Sayfa 58/1002 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Pek muhterem , pek sevgili yazarlarımız ; bu başlık uzun süre yatay giden şey nedeniyle dertleşme, sosyalleşme hatta stres atma amaçlı kullanılmıştır. Amaaa tam da bu kritik günlerde hep beraber araştırma yaparak analizciklerimizi paylaşsak da cebimiz para görse fena mı olur ........

En azından 23 Eylül PPK sonuçlarına kadar ciddi ciddi işi bilen yada sağlam duyum alan yazarlarımız bizlere ışık olsa diyorum. Hepinize saygılar sunuyor, bol kazançlar diliyorum.
    Çok eskiden bazı tüyolar gelirdi...Şimdi birşey düşmüyor...

Bence piyasa faiz indirirsen bizde şerroyu yukarı çekeriz diyor , karşı taraf bu hamleye karşılık hamle yapacağını düşünmüyorum...En fazla 0.25 aşağı oynayıp piyasanın tepkisine bakacaklardır....

2. Bugün anneme kaldırımda bir tanıdıkla sohbet ederken üzerine motorlu bir aile üstüne sürüp çarpıyor .

Dikkat etsene deyince sizin vaktiniz çoktan geçmiş zaten diyor üstüne dalga geçer gibi,

Memleketteki insan karakteri böyle olduysa hem çarpıp üstüne zaten bir ayağın çukurda demek için saygı çerçevesinde nasıl karşılık verilir insanlara bilemiyorum .

Sadece mülteci sorunu değil mevcut yerli insan kalitesinde diplerde

Yön tim değişse bile sonuç değişmez
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Imamoğlunun 13.729 farkla seçildiğini düşünürsek yazdığınız çok doğru, her seçim mutlaka oyumu kullanırım, galiba 7 Haziran seçimlerinde erken uyanmak hiç adetim değildir, erken kalkıp oy kullanmaya Bizanstan dönmüştüm.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün anneme kaldırımda bir tanıdıkla sohbet ederken üzerine motorlu bir aile üstüne sürüp çarpıyor .
    Geçmiş olsun dostum.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

4. Bende bu tur bir saygisizliga sahit oldum.

Midibus geldi, her iki kapiyi birden acti, on kapiya hamle yapan 80 yaslarinda bir beyefendi var, ancak cok zor va yavas hareket ediyor.

Arac tabi ki arka kapidan girenlerle doldu, onden ise sadece bu yasli zat binebildi.

Arkadan odunun biri bagiriyor, bi ölün be..! bi ölün.

Bu toplumda insan olmayanlarin sayisi, olanlardan cok fazla.

Maalesef.

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün anneme kaldırımda bir tanıdıkla sohbet ederken üzerine motorlu bir aile üstüne sürüp çarpıyor .

Dikkat etsene deyince sizin vaktiniz çoktan geçmiş zaten diyor üstüne dalga geçer gibi,

Memleketteki insan karakteri böyle olduysa hem çarpıp üstüne zaten bir ayağın çukurda demek için saygı çerçevesinde nasıl karşılık verilir insanlara bilemiyorum .

Sadece mülteci sorunu değil mevcut yerli insan kalitesinde diplerde

Yön tim değişse bile sonuç değişmez
    Toptan bir reset şart.

Top artık Bill abide.

Naci gol atar gibi tweet atmış...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Eski merkez bankası başkanı Agbal :

https://tcmbblog.org/wps/wcm/connect...fiyatistikrari

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ev fiyatlarıyla kiralar arasında uyumsuzluk var demiştim 2-3 ay önce, kiralar fırladı uyumsuzluk giderildi

Gerçi okulların açılması, öğrenciler, mülteciler de etkili oldu bu süreçte ya, bi şekilde dengeye kavuşuyor uyumsuzluklar...

Şimdi de şu belirginleşti iyice, açıklanan enflasyonla gerçek enflasyon arasında 'korkunç' bir fark var, dolar aylardır yatayda ama etiketler, fark ediyorum her hafta güncelleniyor. Üstelik akaryakıt fiyatları son dönem sürekli ÖTV den tolore ediliyor, doğalgaza Ekim ayında gelecek büyük bir zamdan bahsediliyor, mısır, şeker, soya, buğdayın hala yukarı hareket edeceği ifade ediliyor.

Ne faiz, ne döviz, ne de fon, komple bir erime var, ana parasını bu sene %40-50 arttıramayan herkeste hatta. Bence sanki bu bir geçiş dönemi, yüksek enflasyonla yaşadığımız eski günlere dönüş. Bu sıkışma ne zaman, nasıl veya nereden patlar, soru bu galiba..

Sayfa 58/1002 İlkİlk ... 848565758596068108158558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •