Evergrande hikaye SP500 balonu şahane. Evergrande bence sadece bir bahane. Ortada 40FK ortalamasına gelmiş Amerikan hisse senedi piyasası var, üstelik tam da şirketlerin daha iyi kâr açıklamakta zorlanmaya başladığı bir dönemde
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
The very very big microphone is on the scene...
Adam Evergrande'yi incelemiş.
Yatırım tavsiyesi değildir:
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Burada konuşma gerçekleştiren Erdoğan, ABD'deki iş insanlarının art niyetli, hukuki ve tarihi gerçeklerden uzak faaliyetlere karşı sağlam bir duruş sergileyeceğine inandığını ifade etti. Cumhurbaşkanı ayrıca, "Sayın Başkanla ekonomik ilişkilerimizin geliştirilmesinin hem mümkün hem de gerekli olduğu hususunda tam bir mutabakat içindeyiz." ifadelerini kullandı.
Uzun zaman önce yabancılar pozisyonlarını min çekip gittiler...Bana 2001-2002 yıllarını hatırlatıyor...Taze kan olmadan da geri dönmeyecekler....O taze kanı da toplumun istemesi lazım..Aksi halde 1990 ları - yüksek faiz , yüksek kur-tekrar tekrar yaşayacağız..
Her şey toplumun davranışına bağlı.....Hayırlısı diyelim ....
Yer İmleri