Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 430/1004 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,433 - 3,440 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Ağam bunu anlatıyoruz işte..
    Öyle anlık görünene kanmamak lazım..
    Malumunuz 1.8 şuan eksi..
    Ne kadar adam çırptı şu son 15 dk de kim bilir..
    Sonuç..
    Seans bazına az da olsa yayılsın short herkes görür..
    Mesela bağıra bağıra ttkom short dedik özellikle toaso shortlayan arkadaşa ..
    Hala shorttan para kıracam diye uğraşıyor..
    Ben bildim bileli uğraşıyor
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    Burası borsa. Zamanlamayı ayarla hepsinin eti yenir.

Cuma kapanışı görmek lazım. Yarın da belli olabilir.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ağam bunu anlatıyoruz işte..
    Öyle anlık görünene kanmamak lazım..
    Malumunuz 1.8 şuan eksi..
    Ne kadar adam çırptı şu son 15 dk de kim bilir..
    Sonuç..
    Seans bazına az da olsa yayılsın short herkes görür..
    Mesela bağıra bağıra ttkom short dedik özellikle toaso shortlayan arkadaşa ..
    Hala shorttan para kıracam diye uğraşıyor..
    Ben bildim bileli uğraşıyor

İlk işaret fişeğini attılar ama iyi gömemediler. Hacim oluşmadı. Belki bi haber eşliğinde mal gömerlerse dönüş çok yakındır. Artık hacim de çok önemli. Fazla uzayacağını sanmam. En fazla on gün.
    audentes Fortuna iuvat

mevzu tofas veya herhangi spesifik bir kagıt değil..
    * dunya gündemi
    * yerel gündem (ppk, faiz, enflasyon vb)
    * hissenin gündemi
    * viop , ve short / açığa satış dinamikleri

gibi bir sürü alt gündem var.. hepsini denk getirmen lazım.. hisseyi veya endeksi iyi analiz ettin ama satış ordinoları yığılmış ne yapabilirsin ?? sıfır.. hiç bir şey.. istediği kadar grafik short veya long diye bağırsın.. farketmez.. para ve satış sonucu belirler.. o nedenle iddialı konuşulması anlaşılabilir bir şey değil..benim gördüğüm bir sürü short veya long fırsatı var.. ama adamlar bu pozları alanlara karşı da poz açıyorlar.. sonuçta yatırım ortamında hisse mantığının ürünü bakış açısı işe yaramıyor masada viop parası var.. öyle ya da böyle kaldıraçlı poz almana imkan tanıyor ve masadaki pot birden artıyor.. viopta güçlü poz açan tarafın (short veya long) spot tarafında satış/alış baskısını karşılayacak parası varsa neticede masadan dışarı atarlar..aylardır izliyoruz.. düşmeyecek bu endeks denildiğinde tabana gömdüler çıkmayacak denildiğinde ise acımasızca yukarı aldılar..grafikler analizler ne gösterirse göstersin.. olacaksa olur..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Son üç saattir yurtdışı dinamiklerinden bağımsız olarak kendi iç dinamiklerimiz ile hareket ediyoruz. Onun da çok iyi olmadığını görüyoruz. Perşembe günü yapılacak PPK toplantısı demoklesin kılıcı gibi duruyor. Orada faiz azaltımı gelirse hem doların hem de borsanın ters tepki vereceği çok aşikar. Hele hele bir de yüksek bir indirim gelirse çok sıkıntılı. Mantıken olmaması gerek ama bu adamlar varken olmaz deyip de dolarını satamıyorsun, bu seviyelerden hisseye giremiyorsun
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

5. Daha önce de belirttim 46.44
    Bunun altında bir kapatsın da..
    Kısalar da bakarsan o ilk fişeği trade amaçlı 48.9 da attılar..
    Ama daha önce olduğu gibi 46 dan 38 e saldığında içinde olamayan gene olamaz long ta shortta olamaz..herkes görüyor..bende heyecanla bekliyorum..
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    İlk işaret fişeğini attılar ama iyi gömemediler. Hacim oluşmadı. Belki bi haber eşliğinde mal gömerlerse dönüş çok yakındır. Artık hacim de çok önemli. Fazla uzayacağını sanmam. En fazla on gün.

6. Tebrikler... tecrübe işte..en güzel tarif..
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mevzu tofas veya herhangi spesifik bir kagıt değil..
    * dunya gündemi
    * yerel gündem (ppk, faiz, enflasyon vb)
    * hissenin gündemi
    * viop , ve short / açığa satış dinamikleri

gibi bir sürü alt gündem var.. hepsini denk getirmen lazım.. hisseyi veya endeksi iyi analiz ettin ama satış ordinoları yığılmış ne yapabilirsin ?? sıfır.. hiç bir şey.. istediği kadar grafik short veya long diye bağırsın.. farketmez.. para ve satış sonucu belirler.. o nedenle iddialı konuşulması anlaşılabilir bir şey değil..benim gördüğüm bir sürü short veya long fırsatı var.. ama adamlar bu pozları alanlara karşı da poz açıyorlar.. sonuçta yatırım ortamında hisse mantığının ürünü bakış açısı işe yaramıyor masada viop parası var.. öyle ya da böyle kaldıraçlı poz almana imkan tanıyor ve masadaki pot birden artıyor.. viopta güçlü poz açan tarafın (short veya long) spot tarafında satış/alış baskısını karşılayacak parası varsa neticede masadan dışarı atarlar..aylardır izliyoruz.. düşmeyecek bu endeks denildiğinde tabana gömdüler çıkmayacak denildiğinde ise acımasızca yukarı aldılar..grafikler analizler ne gösterirse göstersin.. olacaksa olur..

7. Shortcuların hala short mu dediği grafik..
    Bak nereleri denemiş..
    Mübarek BTC grafiği

asimetrik haber takibi de önemli..biz sonradan haberdar oluyoruz.. ama önceden haberdar olanlar var elbette..

mesela takip ettiğim bimas/mgros paritesi son dönemde bimas lehine oldu.. ben anlamsız buluyordum farkın bu derece artmasını ama neticede bu hafta sonu olay bence açığa çıktı.. mr erdoğan zincir marketlerdeki fiyat farklılıkların önlenmesi için çalışmalar olacağını söyledi..bu ise algı olarak "bimas zaten ucuz mgros fiyatlarını düşürmek zorunda kalacak iktidarın tepkisini çekmemek için, sonuçta karlılığı düşecek" şeklinde bir düşünce sürecini tetikledi muhtemelen..

ben bu tür önlemlerin bir işe yaramayacağını dahası fiyat farklılıklarının abartıldığı kadar olmadığını düşünüyorum..bu olaydan bir şey çıkmayacak.. ama trade açısından fırsatlar yaratıyor orası ayrı.. temkinli devam ediyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 430/1004 İlkİlk ... 330380420428429430431432440480530930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •