Git gel yap bakalım nereye kadar yapacaksın. Ana lotlara blokajı çoktan koymuştum olurda satarım felan diye)
Ana lotun dışındakileri cuma yine sattım. Böyle giderse al sat yapa yapa ana lot kadar lot birikecek tekrar)
Git gel yap bakalım nereye kadar yapacaksın. Ana lotlara blokajı çoktan koymuştum olurda satarım felan diye)
Ana lotun dışındakileri cuma yine sattım. Böyle giderse al sat yapa yapa ana lot kadar lot birikecek tekrar)
Cuma sattıklarımın yarısını geri aldım. Şaka gibi ama dediğim gerçek olacak böyle giderse. Ana lotlar kadar al satla lot biriktireceğim galiba)
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yine % 3 primlendi. al-sat yapanlar speğin eline yine verip ucuzdan alım için bekleyecek galiba, durum onu gösteriyor![]()
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Zaman daralıyor havacılıkta bilançolar iyi gelecek muhtemelen. Artık al sat da daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Yarın ki ABD ve Türkiye deki kararlar da etkileyecek ama son tahlilde buralar şu an dutluk ve ilerde arsa olacak. Yani ne kadar tarlan varsa o kadar arsan olacak ;)
73 lü fiyatları bi kırıp geçse soluğu 80 lerde alacağız ama bir türlü izin vermiyorlar. Çok sabırlı bir tahtacısı var![]()
Yer İmleri