Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 453/1004 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Değerli arkadaşlar
    Yarın akşama kadar ekranda yokum.
    Bugün itibari ile düşüş bitmiş olması lazım.
    Yanı en düşükler kesin stop.

Piyasaya bakışım
    Abd de durum iyi.
    Orası çok bozmaz ise yükseliş başlamış olur.
    Yarın MB sabit bırakırsa direk sert Alım gelir. yada sembolik 0.50 gibi bir şey yaparsa önce satış ama sonra yine alıma döner.
    Ben yaklaşık 2 aydır
    "Endeks yükselişi" diye bahsettiğim hareket başlaması lazım.
    Yanı 8-10 kağıt sürükleyici ve 30 endeks öncülüğünde kısa ama sert yükseliş.
    Yurt dışı bozmaz ise zirve geçilir.
    Çünkü endeks yükselecek.
    Bunun için yarın şu olması lazım.
    Endeks saçma sapan bir oranda atıyorum % 4 yükselmesi gibi.
    Ben alınacak malın artık alındığına inanıyorum. Şayet yükseliş olacak ise bir iki gün makineler sadece gerçek Alım yapmalı ve satış tarafı kapalı olmalı

Herkese bol kazançlar

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bugun ki kapanistan sonra bir iyimserlik var eyvallah ama bist100 un kendini 50-100-200 ortalamalarinin ustune atmasini beklemekde fayda var diye dusunuyorum..Bundan onceki kuvvetli yeşil mum tuzak olmuştu..En azindan aklimda diye hareket etmek birsey kaybettirmez..

3. Usdtry de 4 saatlikde flama yaparak 8,72 yi gormustu..Aynı oluşumu tekrarlar bir goruntu var 8,66 uzeri kalicilikda dikkat etmek lazim diyor grafik..Cumleten iyi geceler..

4. Russel2000 OANDA CFD

Hayırlısı..YTD

US30 OANDA CFD

5. Arkadaşlar Günaydin
    Tek bir günlük tepki ile olumlu olmak gerekirmi.
    Aslında umutlu olmak için bugün önemli. Düşerken destek görevi gören x100 1530 bölgesi üstüne atması lazım. Abd iyi kapadı fakat yinede henüz zaman erken.
    Bende takıp ettiğim para hareketleri extra biraz yukarı yönlü beklenti yapıyor elbet. Yinede tedbir lazım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. şu aşamada faizi sabit tutmak düşürmekle eş değer değil midir? kitabına göre tek seçenek var. +300 bp

Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Ben de çıplak EREGL short yapmam. Fakat kendime endeksten bağımsız yok FED böyle yapmış yok MB başkanını almışlar, yok Tayyip şunu demiş gündeminden kurtaracak çözümler arıyorum. Bu saydıklarım benim yönetebileceğim şeyler değil hayatımda olmalarını ve bu kadar umursamak istemiyorum. Buna yönelik çözümler arıyorum. Eregli yükselebilir itirazım yok ama Eregli'nin yükseldiği yerde Tupras daha da yükselir diyorum sadece
    son cümlenle aslında ben "pair trade" yapmak istiyorum diyorsun..

evet.. bir sürü yanıltıcı gündemden uzaklaşmak için iyi bir strateji olabilir.. ama pair çiftleri iyi seçmek gerekir.. benzer sektör, veya tarihsel olarak belirgin tepkiler vermiş çiftler.. sayıları az değil.. ayrıca bu çiftler için cointegration testi denilen bir test var pair trade uygunluğu için işi tam kitabına uygun yapmak istersen.. eğer yakın dönemli (çok uzun vadeli olmayan) ve hızlı sonuç almak istiyorsan bence eregl vs tuprs iyi olmayabilir.. ama tavsiye değil.. piyasaya tepkileri çok farklı iki hisse bence..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

gunaydın gençlık şort yapalım mıı??ne dersiniz??

Sayfa 453/1004 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •