Sayfa 234/1006 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. bence 50 baz puan indirime kadar indirim fiyatlandı. Ama MB den geleek açıklamalar da önemli. Sonrası için sert indirim mesajı verecek olursa o negatif algılanabilir
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bence 50 baz puan indirime kadar indirim fiyatlandı. Ama MB den geleek açıklamalar da önemli. Sonrası için sert indirim mesajı verecek olursa o negatif algılanabilir
    İlk indirim zaten indirim dalgasının başlangıcı olarak algılanıyor. Ağzıyla kuş tutsa gelecek ayda indirim beklenir. Dostum ya hep ya hiç.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Adam ya tepelenmeyi göze alacak ya da 0.25 indirimle yola devam deyip fırçadan kurtulacak hepsi bu.....
    bu tip kafa yapısı olan kişilerde istifa mekanizması çalışmaz.
    zaten o yüzden ülkede bir buhran yaşanıyor.
    kene gibi koltuklara yapışan insan dolu.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. Ben olsam ya allah bismillah diyip 4 puan la indirim serisine başlarım..
    Doların acilen 10-11.5 bandına çekilip para fışkırtılması lazım..

neee ahahahahaha...

Bu ay enflasyon yine artacak pazar fiyatlarina baktınız mı kış gelmeden sebze meyve pahalilanmis sezon açıldı hani ucuz balık yiyecektik oda yok .

6. Arkadaşlar lütfen sakin olun faiz sabit olacak, stopaj yıl sonuna kadar uzayacak. Kasim18 de indirir. O da içerde ve dışarda bir sıkıntı olmazsa

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu ay enflasyon yine artacak pazar fiyatlarina baktınız mı kış gelmeden sebze meyve pahalilanmis sezon açıldı hani ucuz balık yiyecektik oda yok .
    Kasım ve Aralık aylarında bile enflasyonun artması bekleniyor. Buna rağmen Kasım ve Aralık aylarında 50 şer baz puan faiz indirimi bekliyorum. Ytd.

Ancak koltuk kaygısı ile irrasyonel kararların alınması mümkün olabilir. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ben olsam ya allah bismillah diyip 4 puan la indirim serisine başlarım..
    Doların acilen 10-11.5 bandına çekilip para fışkırtılması lazım..

neee ahahahahaha...
    enflasyon faiz çok mu umurlarında, enflasyon gerçekte 5 puan kağıt üstünde 2 puan daha artsa ne olacak, milletimiz sabırlıdır bişeycik olmaz..
    50bp cepte, belki 100bp ile önden yapar indirimi
    https://youtu.be/tSziWO2mWd0

Sayfa 234/1006 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •