Yanlış anlaşılmasın benim acelem yok.
Hatta bu şekilde kademelerde işlem yapa yapa eski zirvesine kadar gelmesi daha güven verir.
1- 2 Günde 15 lere gideceğine 1-2 ayda 15 leri kırıp geçmesi daha sağlıklı olur. Benim şahsi düşüncem böyle.
hemen dirençleri kırıp geçmeyin, hızlanırsa benim gibi trend yükselişini sevenler silkelenir. bugünler de 14 üzerine çıkmış olsaydı bende daha hisselerimi benimseyemediğim için ve kısa zamanın karı diyerek kolayca satar geçerdim. ha yine sert yükselirse hissede kalıcılığım fazla olmaz ama, en azından belirli seviyelere kadar şimdilik mal taşıma ümidim var. Elimde sıkışan hisseler patlasaydı erkenden tuclk de daha sağlam bir pozisyon alabilseydim keşke,
Citi (citi menkul) borsa İstanbul'daki alım-satım işlemlerini bir iki ay önce durdurdu ve şirketi tasfiye ediyorlar o yüzden artık günlük alım-satım işlemlerinde Citi'yi göremezsiniz. Ancak Citibank yabancılara saklama hizmeti vermeye devam ediyor muhtemelen farklı kurumlardan alım yapan yabancıların hisselerini Citibank saklama hesabına virman yapıyorlar.
Yer İmleri