Sayfa 92/1002 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Vay anam vay bunu görmemişim, ya tüpçü yürek yedi, ya da yazı işleri müdürü zil zurna sarhoştu.
    Baktılar abbas yolcu

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ajda Pekkanda boşvermişim dünyaya şarkısı olarak tüyoyu verdi reis aslında .

Bu ekinoks günü indirmesi ile yaz indirimlerini kaçırmamış oldu merkez
    Sayko kardeşim ekinoks filan nelere kafa yoruyon sen ya?
    Böyle gafa yorursen
    Harbi Sayko olabilin ilerde yaniiii

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127

Hollandayı portakallan halletmiştik, Çini ise Koreli veya Uygur dövüp kotarmıştık, ABD için ne b. yiyeceğiz kartal bulup kafasını kopartmak lâzım, o da zor iş.
    By Kemal var,suçluyu bulmuşlar yalaka medya şimdiden hedef göstermeye başlamış,neymiş Biden zamanında muhalefeti desteklemek lazım demiş,ekim ayındada görüşmesi varmış

4. Post

Aşırı doz almamak için, yandaş kanalları ve bilhassa A haberi hiç seyretmiyorum.

Yanlız hafta da bir gün eski alışkanlık, Hürriyet gazetesi alıyorum, kafam pırıl pırıl oluyor, tavsiye ederim.
    Pudra şekeri yerine geçer mi?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Herkes pandemiyi bahane ederek ürünlerine ciddi zam yaptı , Hemde pandemi kararı alındığı bahar ayında...Mesela Salça sonbaharda üreilir maliyet fiyat o zaman oluşurken 3 harfliler %200-300 arası zam yaptı...Talep gören ve özellikle alt gelir grubuna hitap eden un , yağ ,makarna salça vb gıdalarda Marketler insafsızca zam yağmuru başlattı....

Aynı şey Otomobilde de yaşandı...Otomobil fiyatları aşırı zamlandı....Arz talep meselesini 3 harflimarketler başta olmak üzere çok iyi kullandılar...

Çok iyi hatırlıyorum 0.85 kuruşolan makarna 4.5 liraya satıldı...Kim kimi tuttuysa modunda...

Bunun arka planında sürekli baskılanan gıda fiyatları korkuyu bu şekilde aştılar diye düşünüyorum....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Herkes pandemiyi bahane ederek ürünlerine ciddi zam yaptı , Hemde pandemi kararı alındığı bahar ayında...Mesela Salça sonbaharda üreilir maliyet fiyat o zaman oluşurken 3 harfliler %200-300 arası zam yaptı...Talep gören ve özellikle alt gelir grubuna hitap eden un , yağ ,makarna salça vb gıdalarda Marketler insafsızca zam yağmuru başlattı....

Aynı şey Otomobilde de yaşandı...Otomobil fiyatları aşırı zamlandı....Arz talep meselesini 3 harflimarketler başta olmak üzere çok iyi kullandılar...

Çok iyi hatırlıyorum 0.85 kuruşolan makarna 4.5 liraya satıldı...Kim kimi tuttuysa modunda...

Bunun arka planında sürekli baskılanan gıda fiyatları korkuyu bu şekilde aştılar diye düşünüyorum....
    Benim de inanmayacaksınız ama, ekmek mayası dikkatimi çekti, marka vermeyim ama 1.75 gaymeden 5.75 gaymeye fırladı fiyatı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Öyle deme arkadaşım ekinoks indirimi ile 5 lt zeytinyağını 85 tl ye almış .

Baktım tadına şişeye koy 40 tl ye satarsın bir farkı yoktu .

Hem bu 5 li çete market zincirleri yapıyor kooperatif malıymış yağ
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Sayko kardeşim ekinoks filan nelere kafa yoruyon sen ya?
    Böyle gafa yorursen
    Harbi Sayko olabilin ilerde yaniiii

Mide bulandırıcı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 92/1002 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz