Sayfa 234/340 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
Arama sonucu : 2719 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    oylumdaki operasyon info merkezli diyorlar belki bunda da patron kumandayı vermiştir info ya
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

2.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    oylumdaki operasyon info merkezli diyorlar belki bunda da patron kumandayı vermiştir info ya
    Ümit Bey 2 gündür patron, operasyon demiyordunuz haftalık dozumuzu almış olduk

3.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    Oylumda operasyon yapanları bütün twitter alemi biliyor , Bence info nun alımları güzel ve tutacak .

4. owww versiyon 2.0 geldi
    genelde satanlara patron operasyonu diyordunuz
    şimdi alanların operasyoncu olduğuna geçtik
    versiyon 3.0 bekliyoruz

Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku

5. Artık harekete geçme zamanı geldi bence.Bu fiyatlarda T U T A M A Y A C A K S I N I Z....

6.  Alıntı Originally Posted by gulum26 Yazıyı Oku
    Artık harekete geçme zamanı geldi bence.Bu fiyatlarda T U T A M A Y A C A K S I N I Z....
    Endeks izin verse gidecek ama yine iyi direniyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by KoRs Yazıyı Oku
    Ümit Bey 2 gündür patron, operasyon demiyordunuz haftalık dozumuzu almış olduk
    sayın Kors Bey bu hisse giderse patron destekli operasyonla gider başka kimsenin gücü yetmez sizde bence artık aynı kanıdasınız
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

8. Yatırım hayatımın hiç bir döneminde patrona güvenmedim ya da patron isterse para kazanırım diyen hissem olmadı.

Hep şüpheci oldum.

Serbest piyasaya inanıyorum.

Bugün biri gelir satar yarın başka biri alır.

TUCLK'in bugüne kadar neden gitmediği patron istemedi gibi basit olamaz.

Ne doğru dürüst kar var, ne yatırım hikayesi var ne de yatırım var.

Zaten şu an almamızın sebebi bu yoksa 2021'den önce ben bu hisseyi radarıma bile sokmadım.

Yatırım sebeplerim bilgi temelindedir, geçmiş mesajlarım da açıkladım.

Şirket kurumsal zeminde biz yatırımcılarla bilgi paylaşır, büyümeye devam ederse desteklerim yoksa ceketimi alır çıkarım

Sayfa 234/340 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •